Telangana CM Chandrashekhar Rao beschuldigt BJP-govt van samenzwering om het omver te werpen

0

Rao vroeg zich af of de regering omvergeworpen zal worden
Afbeeldingsbron: INDIA TV Rao vroeg zich af of de regering omvergeworpen zal worden omdat ze heeft gewezen op de centrale mislukkingen, de voortgang van Telangana heeft geblokkeerd en de staatsgelden niet heeft toegekend.

De eerste minister van Telangana, K. Chandrasekhar Rao, haalde zondag uit naar de BJP-regering en zei dat het de mensen in het land ophitst tot waanzin en opwinding voor kleine politieke doelen. Tijdens een bijeenkomst op het MVS-college in Mahbubnagar zei Rao dat er pogingen werden ondernomen om regeringen omver te werpen. Hij zei dat de premier wil dat de opstand begint vanuit Telangana. Met BRS gaan we het land ontwikkelen zoals Telangana.

“De BJP-regering onder leiding van premier Narendra Modi spant samen om de regering van Telangana omver te werpen. De dieven die de TRS MLA’s kwamen kopen, werden gepakt en in de gevangenis gezet.”

Hij beschuldigde premier Narendra Modi er ook van dat hij had aangekondigd dat de regering van Telangana zou worden omvergeworpen. Hij vroeg zich af of de regering omvergeworpen zal worden omdat ze heeft gewezen op de centrale mislukkingen, de voortgang van Telangana heeft geblokkeerd en de staatsgelden niet heeft toegekend.

“De premier zegt zelf dat ze onze regering omver zullen werpen. Ik wil ze vragen, om welke reden? Hebben de mensen niet op ons gestemd? Hebben we de verkiezingen niet gewonnen? Is dit het India waarvan we dromen waar de premier naartoe gaat?” Bengal en zegt dat 40 TMC MLA’s contact met ons hebben”, vroeg hij.

LEES OOK | Telangana: CM Chandrashekhar Rao legt op 9 december de eerste steen voor Hyd Airport Express Metro

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.