Sifu Live-Action Adaptation aangekondigd met John Wick-maker Derek Kolstad

0

John Wick-bedenker Derek Kolstad en Story Kitchen zijn van plan om de Kung-Fu third-person action game Sifu om te zetten in een live-action speelfilm.

Zoals gerapporteerd door Deadline, werkt Story Kitchen samen met Sifu-ontwikkelaar Sloclap na een “competitieve achtervolging” om deze game naar het grote scherm te brengen.

Kolstad zal het script aanpassen en hij zal samen met Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg, Dan Jevons, Timothy I. Stevenson en Jeff Ludwig van Story Kitchen produceren.

Voor wie niet bekend is: Sifu plaatst je in de schoenen van een jonge Kung-Fu-student die op een meedogenloze wraakreis is. Een van de unieke onderdelen van Sifu is dat spelers elke keer dat ze sterven ouder worden en van student naar meester gaan en hun vaardigheden zien verbeteren.

In onze Sifu-recensie zeiden we dat de “brute leercurve en de unieke structuur die vereist dat je het in slechts één leven moet verslaan, aanzienlijke obstakels zijn die moeten worden overwonnen, maar aan de andere kant is het echt een van de beste moderne actiegames die er zijn.”

Voordat Sifu zich een weg baant naar de bioscopen, zal Kolstad zijn werk aan John Wick 4 afmaken, dat op 24 maart 2023 in de bioscopen zal verschijnen.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.