Razer Edge 5G handheld gamingconsole met Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 SoC gelanceerd: alle details

0

Razer Edge 5G werd door het bedrijf op RazerCon 2022 aangekondigd als het eerste draagbare spelapparaat van het bedrijf. Er wordt beweerd dat het ‘s werelds eerste speciale 5G-handheld-console is. Het bedrijf, dat eerder dit jaar voor het eerst werd geplaagd op het Mobile World Congress (MWC), werkt samen met Verizon om het Android-handheld-gamingapparaat in staat te stellen games te streamen via Xbox Cloud, NVIDIA GeForce Now of Steam Link. Het apparaat wordt aangedreven door het Snapdragon G3x Gen 1-gamingplatform van Qualcomm, waardoor het de eerste speciale Android-handheld is met de processor. De Razer Edge komt volgens het bedrijf in januari 2023 uit.

Kort na de lancering van de Logitech G Cloud-handheld, die volledig gericht is op cloudgaming, is de Razer Edge 5G een samensmelting van een Android-tablet met touchscreen en een pro-versie van de populaire Razer Kishi V2-controller. De controller krijgt hier twee opmerkelijke toevoegingen: Razer HyperSense geavanceerde haptische feedback en een 3,5 mm audiopoort. De Razer Edge 5G heeft platte randen en een licht gebogen achterkant met roosters voor zes luidsprekers. Het apparaat wordt geleverd in het zwart met bijpassende controllers.

Na een samenwerking met Verizon bij de lancering, laat de Razer Edge 5G Verizon zijn 5G “Ultra Wideband” -gewicht achter de handheld gooien, maar er wordt ook een Wi-Fi-versie aangeboden. Mocht u besluiten om full-tilt te gaan, dan kunt u met de Verizon-exclusieve 5G-versie een simkaart gebruiken voor echte draadloze mobiliteit.

De Razer Edge begint bij $ 399,99 (ongeveer Rs. 33.000) voor de Wi-Fi-editie. Er komt ook een Founders Edition voor $ 499,99 (ongeveer Rs. 41.200), die wordt geleverd met de Razer Hammerhead True Wireless-oordopjes. De 5G-versie van de Razer Edge komt later op de markt voor een onbekende prijs. Razer accepteert al pre-orders en zal in januari 2023 worden verzonden.

Wat de binnenkant betreft, heeft de Razer Edge 5G een 6,8-inch FHD + AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz. Het display heeft zichtbaar gebogen hoeken. Het apparaat heeft ook een aanraakfrequentie van 288 Hz en Gorilla Glass-bescherming. De Razer Edge wordt aangedreven door de Snapdragon G3x Gen 1, een Qualcomm-chipset die in 2021 werd aangekondigd en voornamelijk is ontworpen voor gaming-apparaten.

De chipset is gekoppeld aan 8 GB LPDDR5 RAM. Er is ook maar één opslagconfiguratie – 128 GB (UFS 3.1) – maar er is een microSD-kaartsleuf voor maximaal 2 TB opslag. Er zit een batterij van 5000 mAh in het apparaat en deze wordt opgeladen via een USB Type-C-poort. Er zijn ook twee microfoons, tweewegspeakers en THX Spatial audio-ondersteuning. Er zitten geen camera’s aan de achterkant van het toestel, maar aan de voorkant zit een 5 megapixel camera die 1080p video-opname ondersteunt. Op het gebied van connectiviteit wordt de Razer Edge volgens het bedrijf geleverd met ondersteuning voor Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.