Rahul Gandhi’s Bharat Jodo Yatra begint in het door het Congres geregeerde Rajasthan

0

Congresleider Rahul Gandhi met Rajasthan Chief Minister
Afbeeldingsbron: PTI Congresleider Rahul Gandhi met Rajasthan Chief Minister Ashok Gehlot, Madhya Pradesh Congress President Kamal Nath en Rajasthan Congress Chief Govind Singh Dotasra tijdens de Bharat Jodo Yatra, in Jhalawar, zondag 4 december 2022.

Rahul Gandhi begon maandagochtend aan zijn Bharat Jodo Yatra in het door het Congres geregeerde Rajasthan. De yatra begon vanuit Kali Talai in Jhalrapatan in Jhalawar.

Eerste minister Ashok Gehlot, PCC-chef Govind Singh Dotasra, voormalig plaatsvervangend eerste minister Sachin Pilot, ministers, MLA’s en vele andere leiders en arbeiders sloten zich aan bij Gandhi. Voor de yatra zijn strenge veiligheidsafspraken gemaakt.

Na 14 km te hebben afgelegd, zal de yatra volgens de planning Baliborda chauraha rond 10.00 uur bereiken. Na de lunchpauze start de yatra om 15.30 uur vanuit Nahardi. Gandhi zal ‘s avonds een hoekbijeenkomst houden in Chandrabhaga Chauraha.

De yatra stopt in Jhalawar voor een overnachting. De yatra is zondag Rajasthan binnengekomen vanuit het Madhya Pradesh-district van Agar Malwa.

LEES OOK | Rajasthan: Sachin Pilot zegt dat het Congres ‘volledig verenigd’ is om Bharat Jodo Yatra succesvol te maken

LEES OOK | Onderwijzeres geschorst wegens deelname aan ‘Bharat Jodo Yatra’ in Madhya Pradesh’s Barwani

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.