Producent van Will Smiths ‘Emancipation’-kwesties verontschuldigt zich voor het brengen van foto van Black Trauma naar première om te pronken

0

Als je dacht dat Will Smith het meest controversiële onderdeel was van Emancipatie, heeft een producent van de film nieuws voor je. Hij bracht een beruchte foto mee naar de première, en nu, na een golf van kritiek, heeft hij zijn excuses aangeboden voor zijn beslissing om dit te gaan doen.

Joey McFarland plaatste het bovenstaande eerder vandaag op Instagram nadat hij een golf van minachting ontving toen hij de originele “Scourged Back”-foto van Gordon of “Whipped Peter” liet zien tijdens de première van de film. Het stuk is gebaseerd op de vermeende heldendaden van Gordon of Peter, de foto van zijn verminkte rug hielp de abolitionistische zaak tijdens het tijdperk van de burgeroorlog, en hoewel de authenticiteit en het verhaal erachter vandaag worden besproken, blijft het een beeld van zwart lijden dat in het publieke bewustzijn van iedereen die het ziet.

Dus, natuurlijk, een rijke blanke man die het had, viel niet in goede aarde.

Velen zijn ook niet onder de indruk van zijn reactie vanaf het indienen van dit verhaal. Verschillende hebben hem uitgescholden voor het onjuist benoemen van de figuur (van wie algemeen wordt aangenomen dat hij Gordon heette) en zeggen dat hij niet inging op de grootste zorgen van zijn critici.

Voor een ander was de manier waarop McFarland de afbeelding weergaf vergelijkbaar met hoe een kind zou pronken met een geliefde verzameling en ze vragen zich af wat er met het beeld zou zijn gebeurd als hij het niet had laten zien. Uiteindelijk kunnen zijn bedoelingen nu door iedereen zwaar worden bediscussieerd.

Emancipatie zal beschikbaar zijn om te bekijken op Apple TV Plus. Het heeft tot nu toe een 50 procent rotte beoordeling op Rotten Tomatoes.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.