Netflix’ Sex-Crazed Sensation Booty roept de top 10 op in 89 landen

0

Ondanks dat het door critici enorm werd gepand, is de meedogenloos geile filmtrilogie van Netflix 365 dagen en kloppende hitseries Seks/Leven trok monsterlijke kijkcijfers, en we kunnen wel raden waarom. Als we de gegevens extrapoleren, kunnen we concluderen dat abonnees de verleiding van opwindende originele inhoud niet kunnen weerstaan, met De minnaar van Lady Chatterley het meest recente bewijs leveren.

Een belangrijk verschil is dat critici de enigen lijken te zijn die de nieuwste van regisseur Laure de Clermont-Tonnerre niet goed hebben beukt, met de literaire bewerking die een keiharde Rotten Tomatoes-score van 85 procent heeft als aanvulling op de bijna identieke 86. procent gebruikersbeoordeling.

Lady Chatterley's Lover komt op Netflix
Krediet: Netflix

De lange hervertelling van een roman geschreven in de late jaren 1920 lijkt niet bepaald het soort ding dat het publiek onder de kraag zou krijgen, maar we zouden nalatig zijn om ons af te vragen hoeveel projecten van een soortgelijke speelfilm boos zijn vrijen op de bosgrond, speels stoeien in een weiland en de oude kastanje van voor altijd afscheid nemen door middel van sensuele hondjes.

Het is ook een ontroerend en intiem portret van het seksuele ontwaken van een vrouw in het aangezicht van persoonlijke tragedie en het gewicht van de verwachtingen die horen bij het deel uitmaken van de landadel, maar het is een stuk gemakkelijker voor het marketingteam en de sociale media-goeroes om zich te concentreren op de meer schunnige aspecten van het verhaal.

Om eerlijk te zijn, het heeft een traktatie gewerkt, met FlixPatrol-naamgeving De minnaar van Lady Chatterley als een Top 10-hit in niet minder dan 89 landen sinds het aan de bibliotheek is toegevoegd, ook al weerspiegelde het zijn hoofdpersonage door zoals altijd tweede te worden, dit keer achter Troll met veel effecten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.