Infinix Zero 5G 2023 met drievoudige achteruitrijcamera’s van 50 megapixels, gelanceerde batterij van 5000 mAh: prijs, specificaties

0

Infinix Zero 5G 2023 werd donderdag gelanceerd. De handset werd vorige maand eerder onthuld door het smartphoneproductiebedrijf van Transsion Holdings als opvolger van de Infinix Zero 5G die eerder dit jaar werd gelanceerd. De nieuwste smartphone van Infinix wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 1080 5G SoC. Het heeft een IPS LCD-scherm met een perforatie-uitsparing en wordt verkocht in de kleuren zwart, oranje en wit. De smartphone is uitgerust met een drievoudige camera aan de achterzijde en wordt ondersteund door een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 33 W.

Infinix Zero 5G 2023 prijs en beschikbaarheid

De Infinix Zero 5G 2023 kost $ 239 (ongeveer Rs. 19.400). Prijzen en beschikbaarheid van de nieuw gelanceerde smartphone in andere regio’s, waaronder India, moeten nog worden aangekondigd.

Zoals eerder vermeld, wordt de Infinix Zero 5G 2023 verkocht in de kleuren zwart, oranje en wit.

Zijn voorganger, de Infinix Zero 5G, werd in februari in India gelanceerd als de eerste 5G-smartphone van het merk in het land met een prijskaartje van Rs. 19.999 voor het enige opslagmodel van 8 GB + 128 GB. Het wordt aangeboden in de kleuren Cosmic Black en Skylight Orange.

Infinix Zero 5G 2023 specificaties

De Infinix Zero 5G 2023 draait op Android 12-gebaseerde XOS 12 en biedt dual-SIM (Nano) ondersteuning. De nieuwste smartphone van Infinix wordt geleverd met een 6,78-inch full-HD+ IPS LTPS-scherm (1.080 x 2.460 pixels) met een verversingssnelheid van 120 Hz. Onder de motorkap wordt de smartphone aangedreven door een MediaTek Dimensity 1080 5G SoC en een Arm Mali-G68 MC4 GPU, gekoppeld aan 8 GB RAM. Het ingebouwde RAM-geheugen kan virtueel worden “uitgebreid” tot 5 GB met behulp van ongebruikte opslagruimte.

Qua camera heeft de smartphone een opstelling met drie camera’s aan de achterkant, waaronder een 50 megapixel primaire sensor en twee 2 megapixel shooters. Voor selfies heeft de Infinix Zero 5G 2023 een 16-megapixel camera aan de voorzijde met een dubbele flitser aan de voorzijde. De achteruitrijcamera ondersteunt 4K-video-opname met 30 fps.

De smartphone wordt geleverd met 256 GB ingebouwde opslag die verder kan worden uitgebreid tot 256 GB via een microSD-kaart. Connectiviteitsopties op de telefoon zijn Wi-Fi 6 a/b/g/n/ac/ax, 5G, FM-radio, Bluetooth, GPS, OTG, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een USB Type-C-poort. Sensoren aan boord zijn onder meer een e-kompas, lichtsensor, gyroscoop, g-sensor en nabijheidssensor. Het 5G-apparaat heeft een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor voor authenticatie.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.