Indian Idol-faam Anushka Banerjee opent haar liedjes: ze komen uit levenservaringen

0

Indian Idol-faam Anushka Banerjee opent haar liedjes
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Indian Idol-faam Anushka Banerjee opent haar liedjes

Anushka Banerjee heeft een zeer dynamische carrière als zangeres. Terwijl ze een aantal prominente Bollywood-films maakt, was er altijd de wens om een ​​volwaardige solo-track uit te brengen. ‘Todna Dil’, haar debuut solo-song, kwam een ​​paar weken geleden uit en kreeg lovende reacties van de luisteraars. Afgezien van het winnen van de harten van luisteraars, is Anushka ook verschenen in populaire realityshows zoals Indian Idol seizoen 12 en Sa Re Ga Ma Pa. Over het proces achter het samenstellen van haar liedjes, zei Anushka dat haar liedjes voortkomen uit levenservaringen.

Terwijl de muziekindustrie op dit moment wordt overspoeld met remixen, bracht Anushka een solo-track uit en onthulde dat ze een songbook heeft met ongeveer drie albums aan nummers. Ze zei: “Sommige van deze nummers zijn geschreven toen ik in mijn late tienerjaren was. Het was goed om ze opnieuw te bekijken. Elk nummer komt uit een andere tijd in mijn leven en daarom vertelt elk van hen een ander verhaal.”

Anushka is niet alleen een geweldige zangeres, ze heeft ook een speciale band met de piano. Het is een integraal onderdeel van haar songwritingproces. Toen haar werd gevraagd naar het enige aan dit specifieke instrument dat haar als artiest het meest inspireert, zei ze: “Ik studeerde klassieke piano als kind, en toen ik opgroeide, gaf het me veel troost. Er waren zoveel nachten dat ik zou aan de piano zitten omdat ik niet kon slapen. Hoewel ik het tegenwoordig niet zo vaak speel als ik zou willen, vind ik nog steeds veel troost als ik achter mijn piano zit. Ik heb geprobeerd gitaar te leren spelen en zelfs de viool, maar ik vind de piano het meest complete instrument.”

Lees ook: Doctor G OTT Release: Ayushmann Khurrana’s filmslots streamingplatform; weet wanneer en waar je moet kijken

Over haar toekomstige projecten gesproken, Anushka onthulde dat ze op tournee gaat om haar volgende album te promoten en aan de volgende zal gaan werken. Ze kijkt ook uit naar enkele samenwerkingen met regionale indie-artiesten.

Lees ook: Shark Tank India seizoen 2: Weet wanneer en waar je Aman Gupta, de realityshow van Anupam Mittal, kunt bekijken

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.