Fortnite – Officiële hoofdstuk 4 seizoen 1 lanceringstrailer

0

Welkom bij Fortnite Battle Royale Hoofdstuk 4 Seizoen 1. Verken het nieuwe eiland, verplaats je op de crossmotor, gebruik nieuw gesmede wapens zoals de Shockwave Hammer en Ex-Caliber Rifle, ontdek Augments en nog veel meer. Fortnite Battle Royale Hoofdstuk 4 Seizoen 1 is nu beschikbaar.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.