Een stapsgewijze handleiding om geld van de Paytm-portemonnee toe te voegen aan een bankrekening

0

Paytm-gebruikers krijgen de mogelijkheid om geld van hun Paytm-portemonnee over te maken naar hun bankrekeningen of andere bankrekeningen die niet eens op Paytm staan. Interessant is dat er alleen accountgegevens nodig zijn om bij de hand te zijn tijdens het overmaken van het geld. Als u zich afvraagt ​​hoe u het geld met deze methode kunt overboeken, vindt u hier een stapsgewijze handleiding:

STAP 1. Open de Paytm-app op een smartphone.

STAP 2. Kijk nu Check for My Paytm sectie en tik op de Wallet-optie.

STAP 3. Klik op de knop Overboeken naar bank die bovenaan het scherm beschikbaar is.

STAP 4. Vul het bedrag in dat moet worden overgemaakt. Druk nu op de knop Doorgaan.

STAP5. Vul verder de gegevens van uw rekening zoals rekeningnummer, IFSC-code en naam rekeninghouder in de daarvoor bestemde vakken in. Verplaats nu met de knop Doorgaan.

STAP6. Voer de ontvangen OTP op uw mobiel in en volg de verdere verificatie-instructies.

STAP7. Bevestig als laatste stap dat alle details van de geldoverboeking op het scherm worden weergegeven en klik op de knop Doorgaan.

Ondertussen stelt het Indiase bedrijf voor digitale betalingen en financiële diensten, Paytm Payments Bank, gebruikers nu in staat geld over te maken via de Unified Payments Interface (UPI) op elk mobiel nummer dat is geregistreerd bij de UPI-applicaties van derden. De verhuizing stelt Paytm-gebruikers in staat om supersnel en naadloos geld over te maken naar elk mobiel nummer, inclusief degenen die niet bij Paytm zijn geregistreerd. Dit verdiept ook de interoperabiliteit van UPI’s en de wortels voor de acceptatie van mobiele betalingen.

Volgens de melding heeft Paytm Payments Bank aangekondigd dat gebruikers van de Paytm-app nu UPI-transacties kunnen uitvoeren naar elk mobiel nummer in alle UPI-betalingsapps, zelfs als de ontvanger niet is geregistreerd bij Paytm. Hiermee kunnen gebruikers van de Paytm-app direct geld ontvangen van en geld verzenden naar elk mobiel nummer met een geregistreerde UPI-ID in verschillende betalingsapps.

De ontwikkeling stelt gebruikers in staat om te profiteren van interoperabiliteit tussen alle op UPI gebaseerde betalingsapps, waardoor een supersnelle en naadloze betalingservaring wordt gegarandeerd. National Payments Corporation of India (NPCI) heeft alle betalingsdienstaanbieders toegang gegeven tot zijn universele database en maakt UPI-betalingen interoperabel.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.