Cyberpunk 2077 krijgt een Game of the Year-editie

0

CD Projekt Red heeft onthuld dat Cyberpunk 2077 een Game of the Year-editie krijgt zodra de Phantom Liberty-uitbreiding in 2023 wordt uitgebracht.

Zoals gerapporteerd door de Poolse website Stockwatch (en gespot door Insider Gaming), zei CD Projekt Red president en mede-CEO Adam Kiciński tijdens een recente investeerdersconferentie dat Cyberpunk 2077 in de voetsporen van The Witcher 3: Wild Hunt zal treden en de nieuwe editie zal ontvangen die bevat alle eerder uitgebrachte DLC in één pakket.

“Het is de natuurlijke gang van zaken”, zei hij. “Het was hetzelfde met de Witcher, die na beide uitbreidingen uiteindelijk werd uitgebracht als een Game of the Year-editie en sindsdien altijd op de markt is geweest. Hetzelfde kan in dit geval worden verwacht.”

De Phantom Liberty DLC – Cyberpunk 2077’s enige betaalde uitbreiding die uren aan nieuwe verhaalinhoud zal bevatten – wordt naar verwachting ergens in 2023 gelanceerd, en Kiciński zei dat de Game of the Year-editie kort daarna zal worden uitgebracht.

Aangezien deze uitbreiding alleen wordt uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc, zal de Game of the Year-editie waarschijnlijk ook alleen op deze platforms verschijnen.

In onze 9/10 recensie van het basisspel op pc zei IGN: “Cyberpunk 2077 gooit je in een prachtig, dicht stadslandschap en biedt een verbluffende hoeveelheid flexibiliteit in hoe je ervoor kiest om het vanaf daar te doen.”

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.