‘Covid-19 was een door de mens gemaakt virus in Wuhan’, onderzoekt ook de rol van de VS

0

Een sensationele onthulling is gedaan door een in de VS gevestigde onderzoeker die had gewerkt aan het beruchte Wuhan Institute of Virology in China, dat wordt beschouwd als de oorsprong van het dodelijke virus

Voormalig vice-president van EcoHealth Alliance, Andrew Huff, heeft in zijn nieuwe boek – The Truth About Wuhan, de VS de schuld gegeven van ‘de grootste mislukking van de inlichtingendienst sinds 9/11’, zoals geciteerd door het Britse tijdschrift The Sun. Hij beweert dat de pandemie is veroorzaakt door de financiering van coronavirussen in China door de Amerikaanse regering. Fragmenten uit het boek van Huff zijn verschenen in de Britse tabloid The Sun.

“EcoHealth Alliance en buitenlandse laboratoria beschikten niet over de juiste controlemaatregelen om de juiste bioveiligheid, bioveiligheid en risicobeheer te waarborgen, wat uiteindelijk resulteerde in het laboratoriumlek bij het Wuhan Institute of Virology”, beweert Huff in zijn boek, een exclusief pre-release exemplaar waarvan toegang is verkregen door The Sun Online.

Huff stelt dat de pandemie werd veroorzaakt door de financiering van coronavirussen in China door de Amerikaanse regering. Ondanks dat China en de Wuhan-functionarissen beschuldigingen van het uitlekken van het virus ontkennen, hebben verschillende experts in het verleden gezien dat de Wuhan de oorsprong van Covid is. China stopte zelfs het WHO-onderzoek naar de oorsprong ervan door de toegang tot de faciliteit te weigeren.

“Buitenlandse laboratoria beschikten niet over de juiste controlemaatregelen om de juiste bioveiligheid, bioveiligheid en risicobeheer te waarborgen, wat uiteindelijk resulteerde in het laboratoriumlek bij het Wuhan Institute of Virology”, aldus Andrew Huff in zijn boek.

Al meer dan een decennium bestudeert de organisatie verschillende coronavirussen in vleermuizen met financiering van de National Institutes of Health (NIH) en heeft ze nauwe banden gesmeed met het Wuhan-laboratorium. De NIH is de primaire instantie van de Amerikaanse overheid die verantwoordelijk is voor biomedisch en volksgezondheidsonderzoek.

In een exclusief gesprek met The Sun, verklaarde Huff, oefende het Wuhan-lab al jaren ‘methoden om vleermuiscoronavirussen te ontwikkelen om andere soorten aan te vallen’. Hij voegde er verder aan toe dat China zich ervan bewust was dat het een ‘genetisch gemanipuleerde agent’ was.

“Ik was doodsbang voor wat ik zag”, vertelde hij The Sun in een exclusief gesprek. “We waren ze net biowapentechnologie aan het overhandigen.”

Volgens het rapport is dr. Huff van mening dat Covid is ontstaan ​​door onderzoek naar functiewinst, gefinancierd door de Amerikaanse overheid – en dat slechte bioveiligheid heeft geleid tot een laboratoriumlek.

“EcoHealth Alliance ontwikkelde SARS-CoV-2 en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de agent SARS-CoV-2 tijdens mijn dienstverband bij de organisatie”, werd hij geciteerd. Hij verklaarde echter dat hij geen bewijs heeft gezien dat China het virus opzettelijk heeft vrijgegeven.

Dr. Huff gelooft ook dat het door de VS gefinancierde project “voornamelijk een wereldwijde visserij-expeditie op coronavirussen” was om werk te verrichten of voor het verzamelen van inlichtingen – in plaats van toekomstige pandemieën te voorkomen.

Vang al het zakelijke nieuws, marktnieuws, belangrijke nieuwsevenementen en laatste nieuwsupdates op Live Mint. Download de Mint News-app om dagelijkse marktupdates te ontvangen.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.