BTS laat ‘Veautiful Days’-teaser vallen, blaast prompt sociale media op

0

BTS breekt het internet opnieuw nadat ze net hun hebben laten vallen Mooie dagen teaser slechts enkele uren geleden.

V, ook wel bekend als Kim Tae-hyung, die al baanbrekende solo’s zoals “Stigma”, “Singularity” en “Inner Child” heeft laten vallen, zal binnenkort zijn speciale folio laten vallen, en het BTS-leger wordt al gek .

De bekroonde boyband heeft de muziekindustrie stormenderhand veroverd. Het was pas in 2013 toen Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, Jungkook en V tekenden bij Big Hit Entertainment. Nu zijn ze verreweg de grootste groep ter wereld en breken ze records bij elke nieuwe release. Dat betekent ook dat het leger klaar staat om eindeloos veel geld uit te geven om hun favorieten te ondersteunen.

Laten we zien! Reken uit, vermenigvuldig de twee, draag de ene en dat komt elk jaar uit op een hoop geld, alleen al van hun stans. Daarom hebben sociale media het potentieel om te breken wanneer ze zelfs maar een teaser voor nieuw materiaal laten vallen, laat staan ​​nieuwe muziek.

BangtanTV YouTube-abonnee Maria Islam prees: “IM TAEHYUNG IS GEEN KUNST, HIJ IS HET HELE MUSEUM”

Een andere abonnee, Cuse Girl, meende: “V is een klassieke schoonheid met een uitzonderlijke stijl. Hij is letterlijk PERFECT”

Een andere fan ging zelfs nog verder met hun groeiende bewondering voor de zanger: “Zegen de zon die vandaag opkwam, zegen de lucht die we elke dag inademen, zegen de aarde omdat ze rond de zon draait, zegen mijn leven omdat ik vandaag leef, CUZ TAEHYUNG PHOTOFOLIO OH MIJN GODDDDDJDHDKDJD”

Toen het officiële BTS Twitter-account de YouTube-video deelde voor alle fans daar, vond er weer een stormloop plaats en scheurde de digitale deur bijna uit de scharnieren. Zo teleurgesteld dat ze er niet waren op het precieze moment dat het viel, zweren ze dat ze nooit meer zullen slapen.

Een fan was gewoon stomverbaasd. Niets meer te zeggen dan een paar keuzewoorden die gewoonlijk in je opkomen als er iets vreselijks gebeurt of als er iets absoluut verbazingwekkends gebeurt. Er is geen tussenweg.

Moet het gezegd worden dat sommige leden van het BTS-leger knettergek zijn? Wanneer BTS beweegt, zwijmelen ze. Als de boyband kijkt, schreeuwen ze. Als het K-Pop-fenomeen hun stem verheft, vallen ze flauw. Als iemand zich tegen hen uitspreekt, vallen ze aan. Dat zijn enkele echt loyale fans wiens liefde zo diep zit dat het nauwelijks te doorgronden is.

De bewondering die de stans hebben voor V is werkelijk verbazingwekkend. Ze hebben hem verheven tot de status van royalty, en eerlijk gezegd heeft hij meer geld dan de meeste echte royals over de hele wereld. Eén ding is zeker, hij is veel meer waard.

De V in ‘Veautiful’ is een goede gimmick. Het zet zijn fans aan het denken. Een fan reageerde hilarisch toen hij zich afvroeg wat er nog meer zou kunnen komen van alle naamsveranderende V die zou kunnen doen.

Eén fan is er in ieder geval eerlijk over. Hoeveel opwinding kunnen ze hebben? Als BTS te veel tegelijk daalt, moeten fans van hartslag naar hartslag gaan zonder tussentijds uit te vallen.

Als dit slechts de teaser is, wanneer dan wel Mooie dagen worden vrijgelaten? Alleen de tijd zal het leren en iedereen zal het weten, want het BTS-leger zal opnieuw instorten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.