Bigg Boss 16 HOOGTEPUNTEN: Priyanka, Shiv hebben een emotionele inzinking, Shekhar Suman trekt de avatar van MC Stan aan

0

Bigg Boss 16 LIVE
Afbeeldingsbron: INDIA TV Bigg Boss 16 LIVE

Bigg Boss 16 HOOGTEPUNTEN: In de aflevering van vandaag spraken deelnemers hun hart uit tegen Bigg Boss. Het een-op-een gesprek met Bigg Boss maakte Shiv, Priyanka en Archana erg emotioneel. Er was vandaag een emotionele inzinking in het huis toen Priyanka haar angst uitsprak om werk te krijgen na deze show en Shiv kreeg ook tranen in de ogen omdat ze verkeerd werd begrepen. Tina Datta en Shalin Bhanot verduidelijkten de vergelijking die ze delen. Terwijl Shalin haar vertelde dat ze elkaar blijkbaar leuk vinden, was Tina nog steeds erg op haar hoede om een ​​verklaring af te leggen. Shekar Suman kwam de show binnen met de avatar van MC Stan en roosterde de deelnemers in een unieke rapstijl.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.