Aussie-deals: korting op mooie gekleurde controllers, eindejaarsaanbiedingen en meer!

0

X/S-controller Rood/Blauw/Wit

Sommige van de fancy gekleurde X/S-controllers zijn te koop voor vandaag. Vooral rood, wit en blauw. Rits erin en koop er een als standaard zwart te saai voor je is. Of als je van plan bent om ze alle drie in een super subtiele, op gamers gerichte daad van patriottisme te krijgen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.