An Action Hero Box Office Collection Dag 3: De film van Ayushmann Khurrana-Jaideep groeit in het weekend

0

Een actieheld
Afbeeldingsbron: TWITTER/ANACTIONHEROPHOTO Een Action Hero Box Office Collection Dag 3

Een Action Hero Box Office-collectie: De film van Ayushmann Khurrana-Jaideep Ahlawat, die op dag 1 traag op gang kwam, kende in het weekend een lichte groei. De actiekomediethriller, geregisseerd door Anirudh Iyer, registreerde een groei van 60 procent, maar het aantal is nog steeds te laag. Volgens handelsrapporten bleven de collecties van massacircuits slecht, maar er kwamen iets betere zaken uit Delhi, Gurgaon, Noida en Chandigarh. Een Action Hero kreeg concurrentie van Ajay Devgn’s Drishyam 2 en Varun Dhawan en Kriti Sanon’s Bhediya aan de kassa.

Een Action Hero Box Office Collection-rapport

De actiethriller van Ayushmann Khurrana en Jaideep Ahlawat is op 2 december in de bioscoop verschenen. De tweedaagse totale collectie van de film is ongeveer Rs 3,47 crore netto. Op de derde dag, zondag, zal de film naar verwachting een lichte groei laten zien.

Box Office India verklaarde dat de collecties in massacircuits zelfs in het weekend laag bleven. “De wat betere zaken komen uit de stad Delhi, Gurgaon, Noida en Chandigarh. Als de film op zondag 40-50% kan stijgen, is er misschien enige hoop op een run, maar met de algemene groei van de zaken die zaterdag zo goed is, ziet er wel erg moeilijk uit voor een enorme sprong op zondag.”

An Action Hero heeft zaterdag ook wat zaken zien stijgen, maar de definitieve collecties blijven op een laag niveau. Handelsanalist Taran Adarsh ​​tweette: “#AnActionHero krijgt de broodnodige boost/sprong op dag 2, maar het totaal van 2 dagen blijft extreem laag, ondanks gunstige mond-tot-mondreclame… Massale circuits zijn zwak… Heeft wonderbaarlijke ommekeer nodig op dag 3… Vrij 1,31 cr, za 2,16 cr. Totaal: ₹ 3,47 cr. #India biz.”

Akshay Kumar in een actieheld

De ‘OG Khiladi’ Akshay Kumar kwam als een verrassingselement in Ayushmann Khurrana’s An Action Hero. Khurrana bedankte de superster voor het feit dat hij deel uitmaakte van de film en deelde een prachtige zwart-witlijst, waarin het duo vastlegde terwijl ze wegkeken van de lenzen en schreef: “Vliegend hoog op de recensies en omdat de OG Khiladi in huis is (of liever vliegtuig) Bedankt, meneer Akshay Kumar, dat u deel uitmaakt van onze film. We zullen u altijd dankbaar zijn.”

Over een actieheld

Geholpen door Anirudh Iyer, speelt Ayushmann in de spannende thrillerfilm de rol van een acteur, Maanav, die naar Haryana gaat voor een buitenopname, maar betrokken raakt bij een ongeluk dat zijn leven op zijn kop zet. LEES OOK: Akshay Kumar onthult zijn volgende project; bevestigt dat het om ‘seksuele voorlichting’ gaat

De film markeert Ayushmann Khurrana’s eerste actievolle rol in zijn carrière. De Dream Girl-ster wordt achtervolgd door een klootzak, gespeeld door Jaideep Ahlawat. De film, geproduceerd door Anand L Rai en Bhushan Kumar, bevat speciale itemnummers van Malaika Arora en Nora Fatehi.

Laatste Bollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.