Als je dit recordbrekende nummer uit 2019 speelt in het bijzijn van Jenna Ortega, word je uit haar huis geschopt

0

Als mensen aan denken Jenna Ortega en muziek in één, de Woensdag actrice zal waarschijnlijk vergezeld worden door Lady Gaga’s “Bloody Mary” of zelfs The Cramps’ “Goo Goo Muck”. Er is echter één nummer dat de actrice niet in haar huis tolereert, laat staan ​​dat ze ermee wordt geassocieerd.

In een gesprek met Netflix terwijl ze de pers voor de serie deed, werd de actrice gevraagd welk nummer op haar ‘niet-doen-afspeellijst’ staat. De actrice bekende dat ze niet zo dol is op pop voordat ze er een uitkoos die ze niet kan uitstaan, en ze nam geen blad voor de mond.

“Ik ben niet zo’n popfanaat, en ik heb het gevoel dat er al een paar jaar een nummer uit is met de naam ‘Dance Monkey’. Als iemand dat ooit in mijn huis heeft gespeeld, worden ze er meteen uit gegooid.

De Tones And I-track uit 2019 zorgt ervoor dat je onmiddellijk uit de aanwezigheid van Ortega wordt verwijderd, en het lijkt erop dat nogal wat het eens zijn met de actrice. Twitter is er nu helemaal over uit dat ook zij dit nummer niet kunnen uitstaan, want als er iets is dat mensen bij elkaar kan brengen, dan is het hetzelfde haten.

Blijkbaar is deze ‘versie’ van het nummer de reden waarom we eigenlijk van de actrice zouden moeten houden.

Voor zowel Ortega als deze fan is “Dance Monkey” voldoende om deze reactie te rechtvaardigen.

Ik weet het niet, bende, oorbloedingen is iets dat je waarschijnlijk moet laten nakijken.

Als haat over een nummer de dunne draad is die deze fan met de actrice verbindt, dan zullen ze die nemen.

Ja, ze is beslist GEWOON zoals jij op basis van deze ene, zwakke connectie.

Er zijn er nog steeds die bereid zijn het lied te verdedigen.

Jenna Ortega haat het misschien, maar het is moeilijk te zeggen dat de wereld dat massaal deed. Het nummer heeft vele records gebroken, is het derde meest gestreamde nummer ooit op Spotify en is het meest geshazammde nummer in de geschiedenis. Misschien zijn ze allemaal het resultaat van hatelijke luisterbeurten? Wie weet?

Tones And I moet nog reageren op de meest opwindende celeb van het moment die haar een ultieme oppepper geeft, maar als ze er keihard uit komt Woensdagwe weten waarom.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.