Akshay Kumar reageert op beweringen dat Bell Bottom ‘dingen tegen Pakistan’ heeft, zegt ‘Begrijp niet zo…’

0

Akshay Kumar
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Akshay Kumar in Bell Bottom

Akshay Kumar heeft gereageerd op een Pakistaanse man die beweerde dat de Bell Bottom van de superster uit 2021 een negatief beeld van het buurland heeft geschetst. De acteur die onlangs het Red Sea International Film Festival in Jeddah bijwoonde, werd tijdens een in-conversation-sessie op het festival ondervraagd over zijn bovengenoemde film. Bell Bottom, geregisseerd door Ranjit Tiwari, gaat over een real-life kaping van een vlucht van Indian Airlines in 1984. In de film wordt Akshay Kumar gezien als de RAW-agent die ‘Mission Mirage’ tot een succes maakt.

Tijdens de interactieve sessie zei de man tegen Akshay: “Ik kom uit Pakistan, je buurland. Ik heb een verzoek. Je maakt fantastische films zoals Pad Man en Toilet. Er is ook een probleem tussen India en Pakistan. Je recente film Bell Bottom heeft bepaalde dingen tegen Pakistan.”

Akshay reageerde op hem en zei: “Meneer, het is maar een film. Neem het niet zo serieus. Het is maar een film. Er zijn veel van dat soort dingen. Het is maar een film, meneer.”

Over Bell Bottom

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, gaat de spionagethriller Bell Bottom over een real-life kaping van een vlucht van Indian Airlines in 1984. Akshay wordt gezien in een vintage avatar die Bell Bottoms draagt, wat ook zijn codenaam is voor de missie. De film speelde ook Vaani Kapoor, Huma Qureshi, Adil Hussain, Lara Dutta en Aniruddh Dave.

Lara speelt de rol van voormalig premier Indira Gandhi, die op dat moment aan de macht was. Vaani speelt de vrouw van Akshay in de film. Hoewel de film goed werd ontvangen in India, kreeg hij in het buitenland veel kritiek en werd hij verboden in Koeweit, Qatar en Saoedi-Arabië.

Wat biedt de toekomst voor Akshay Kumar

Akshay Kumar, de Khiladi van Bollywood, staat bekend om het opnemen van films met sociale berichten. De acteur maakte eerder back-to-back belangrijke films met Toilet: Ek Prem Katha (2017) over de noodzaak van toiletten in kleine steden en dorpen, evenals Padman (2018) over menstruatie en de toegankelijkheid van sanitaire producten.

Akshay, die onlangs te zien was in een cameo in de Ayushmann Khurrana-starrer An Action Hero, heeft een interessante reeks films, waaronder ‘Selfiee’, ‘OMG 2 – Oh My God! 2’, de Hindi-remake van de Tamil-film Soorarai Pottru (2020) en de titelloze biopic van Jaswant Singh Gill voor volgend jaar.

LEES OOK: Suriya stopt met Bala’s Vanangaan, regisseur kondigt film zonder hem aan | DEETS

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.