Siddhant Chaturvedi verschijnt samen met rapper Lil Baby in het volkslied van de FIFA World Cup

0

Siddhant Chaturvedi
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/SIDDHANTCHATURVEDI Siddhant Chaturvedi zal te horen zijn in het volkslied van de FIFA World Cup

Bollywood-acteur Siddhant Chaturvedi, die voor het laatst te zien was in ‘Phone Bhoot’, zal binnenkort te zien zijn in het officiële volkslied van de FIFA Wereldbeker. Het door X geregisseerde anthem is met Lil Baby en wordt uitgebracht tijdens de finale van de FIFA Wereldbeker. Lil Baby is een Amerikaanse rapper die bekendheid heeft verworven dankzij zijn mixtape ‘Perfect Timing’. Zijn debuut studioalbum, ‘Harder Than Ever’, dat in 2018 uitkwam, leverde de Billboard Hot 100 top 10 single ‘Yes Indeed’ op met Drake.

Siddhant, die bekendheid verwierf met ‘Gully Boy’, ging zaterdag naar zijn Instagram en deelde een paar foto’s van de opnames van het volkslied. Op de foto’s is hij te zien poseren met de rapper Lil Baby, gekleed in een cool rood los T-shirt. In het bijschrift schreef hij: “FIFA anthem wordt geladen… @lilbaby door @directorx.”

Lees: Rajamouli bekroond voor beste regisseur bij New York Film Critics Circle voor RRR; Alia Bhatt, Jr NTR reageert

Op het werkfront zal Siddhant vervolgens te zien zijn in ‘Yudhra’, waar hij een flinke dosis actie op zich neemt, en in ‘Kho Gye Hum Kahan’.

Ondertussen trad Nora Fatehi ook op tijdens het FIFA-fanfest-evenement. Een video van de actrice die Jai Hind roept en met de Indiase vlag zwaait vanaf het podium van FIFA Fanfest 2022, werd gedeeld door een fan op Instagram. In de video droeg ze een zilveren glitterjurk met zilveren stiletto’s. Aan het begin van de video hield ze de driekleur vast en zei: “Jai Hind.” Ze zei verder: “Kan ik Jai Hind horen?” Mensen in het publiek juichten en riepen ‘Jai Hind’. Ze vervolgde en zei: “India maakt geen deel uit van de FIFA Wereldbeker, maar in de geest zijn we dat nu wel. Door onze muziek, door onze dans’, terwijl ze op het podium stond.

Lees: Salman Khan kondigt shoot wrap aan op Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan met funky look van set | FOTO

Nora deelde ook een video op Instagram terwijl ze danste op haar Light The Sky-lied tijdens FIFA World Cup 2022.

(Met IANS-ingangen)

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.