Redmi-smartphone met Snapdragon 870 SoC gespot op Geekbench, mogelijk gelanceerd als Redmi K60E: rapport

0

Redmi K60E is naar verluidt gespot op Geekbench, wat duidt op de aanstaande lancering van de handset. Xiaomi zal naar verwachting binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip uit de Redmi K-serie onthullen. Hoewel de exacte lanceringsdatum nog moet worden onthuld door de Chinese smartphonefabrikant, zijn de geruchten over specificaties en functies van de nieuwe handsets al online opgedoken. De Redmi K60-serie, die naar verluidt uit twee modellen zou bestaan: de Redmi K60 en de Redmi K60 Pro, zou vergezeld kunnen gaan van een derde Redmi K60E-model.

Volgens een rapport van MySmartPrice werd een Redmi-handset met de modelnaam “Xiaomi 22127RK46C” gespot op de benchmarkingwebsite Geekbench. De vermeende Redmi K60E-smartphone wordt vermeld met een Snapdragon 870-chipset onder de motorkap.

De lijst suggereert dat de Redmi K60E 961 heeft gescoord in de single-core ronde en 3123 punten in het multi-core segment, ondanks het feit dat hij op Android 12 OS draait en niet op Android 13. De chipset heeft een kloksnelheid van 3,19 GHz, volgens de vermelding op Geekbench.

Daarnaast laat de lijst ook zien dat de vermeende Redmi K60E 12 GB RAM zal hebben. Het moederbordgedeelte bevat de naam ‘Alioth’, wat betekent dat de handset waarschijnlijk zal worden aangedreven door de oudere Snapdragon 870-chipset.

De Redmi K60E werd eerder getipt om te worden aangedreven door een MediaTek Dimensity-chipset, in tegenstelling tot de Redmi K60 en Redmi K60 Pro, waarvan wordt gezegd dat ze vlaggenschip Snapdragon-chipsets hebben.

Onlangs werden de specificaties van de Redmi K60 getipt voorafgaand aan de lancering van de handset. Er wordt verwacht dat het een 6,67-inch scherm met een resolutie van 2K zal hebben. Voor optica biedt het waarschijnlijk een drievoudige camera aan de achterzijde, met een 64 megapixel hoofdcamerasensor met OIS, een 8 megapixel ultrabrede camera en een 2 megapixel macrosensor. De handset zal worden uitgerust met een batterijcapaciteit van 5500 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 67 W en draadloos opladen van 30 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

YouTube heeft in het derde kwartaal van 2022 wereldwijd 56 Lakh-video’s van zijn platform verwijderd

Redmi Note 12 Pro 4G naar verluidt gespot op IMEI-website, kan worden gelanceerd als rebranded Redmi Note 10 Pro: rapport

Aanbevolen video van de dag

Nieuw op Twitter? Hier zijn enkele interessante functies die u moet kennen

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.