Redmi Note 12 Pro 4G naar verluidt gespot op IMEI-website, kan worden gelanceerd als rebranded Redmi Note 10 Pro: rapport

0

Redmi Note 12 Pro 5G aangedreven door een MediaTek Dimensity 1080 SoC werd vorige week oktober gelanceerd in het thuisland van Xiaomi. Nu is de 4G-variant van de handset naar verluidt verschenen in de IMEI-database, wat wijst op een aanstaande lancering op de wereldmarkten. Er wordt gezegd dat het komt als een omgedoopte versie van de Redmi Note 10 Pro. De vermeende vermelding van Redmi Note 12 Pro 4G suggereerde de codenaam, sweet_k6a_global, terwijl de wereldwijde variant van Redmi Note 10 Pro de codenaam sweet_global heeft.

Volgens een rapport van Xiaomiui is Redmi Note 12 Pro 4G verschenen in de IMEI-database met het modelnummer sweet_k6a_global. Ondertussen heeft de wereldwijde variant van de Redmi Note 10 Pro de codenaam sweet_global. Op basis hiervan beweert het rapport dat Redmi Note 12 Pro 4G zal debuteren als een rebranded versie van de Redmi Note 10 Pro.

Xiaomi was eerder van plan om de sweet_k6a_global te lanceren als Redmi Note 11 Pro 2023, aldus het rapport, eraan toevoegend dat het Chinese bedrijf de modelnaam heeft gewijzigd om overeen te komen met de nieuwste generatie van de Note-serie.

De Redmi Note 12 Pro 4G heeft naar verluidt modelnummer K6a, terwijl het modelnummer van de Redmi Note 10 Pro K6 is. Naast enkele ontwerpwijzigingen en camera-upgrades, zou de eerste specificaties kunnen bieden die vergelijkbaar zijn met die van de Redmi Note 10 Pro.

De Redmi Note 10 Pro wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 732G SoC, gekoppeld aan een Adreno 618 GPU, tot 8 GB LPDDR4x RAM en tot 128 GB UFS 2.2-opslag.

De Redmi Note 12 Pro 5G werd in oktober in China gelanceerd met een startprijs van CNY 1699 (ongeveer Rs. 19.300) voor het basisopslagmodel van 6 GB RAM + 128 GB.

Het draait op Android-12-gebaseerde MIUI 13 en heeft een 6,67-inch full-HD+ (1.080×2.400 pixels) OLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie tot 120Hz. De Redmi Note 12 Pro 5G wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Dimensity 1080 SoC, gekoppeld aan maximaal 12 GB LPDDR4x RAM en Mali-G68 GPU. De smartphone bevat een drievoudige camera aan de achterzijde onder leiding van een Sony IMX766-sensor van 50 megapixels, samen met een selfie-sensor van 16 megapixels. Een batterij van 5000 mAh, tot 256 GB UFS 2.2-opslag en ondersteuning voor snel opladen van 67 W zijn de andere belangrijke specificaties van de smartphone.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.