Poco X5 5G, X5 Pro 5G, Redmi Note 12 5G gespot op certificeringswebsites, mogelijk binnenkort gelanceerd: rapport

0

De Poco X5-serie, die naar verwachting de vanilla Poco X5 5G en Poco X5 Pro 5G zal bevatten, is naar verluidt gespot in de certificeringswebsitedatabase van het Standard and Industrial Research Institute of Malaysia (SIRIM). De apparaten zijn eerder gespot in de FCC-, BIS- en IMEI-databases. De POCO X5 5G zou een omgedoopte versie kunnen zijn van de Redmi Note 12 5G die wordt geleverd met een 6,67-inch AMOLED full-HD+ 120Hz-scherm terwijl hij draait op MIUI 13-gebaseerd Android 12 OS, volgens een rapport. De Poco X5 5G wordt getipt om te worden aangedreven door een Qualcomm’s Snapdragon 4 Gen 1 SoC, terwijl de Poco X5 5G Pro de Snapdragon 778G+ of de Snapdragon 782G SoC zou kunnen hebben.

Een Poco-telefoon met het modelnummer 22111317PG staat vermeld in de SIRIM-certificeringsdatabase van Maleisië, wat suggereert dat de smartphone mogelijk debuteert op de Maleisische markt met de naam Poco X5 5G, volgens een rapport van Gizmochina. Het apparaat is ook eerder gespot in de FCC-database.

De 5G-smartphone is ook goedgekeurd door de Indiase BIS-autoriteit, wat suggereert dat de lancering in India op handen is. De Indiase editie van de smartphone verscheen met het modelnummer 22111317PI, wat suggereert dat de Poco X5 5G een omgedoopte versie zou kunnen zijn van de Redmi Note 12 5G, die het modelnummer 22101317C heeft. De SIRIM-lijst heeft nu naar verluidt de Redmi Note 12 5G gecertificeerd met hetzelfde modelnummer 22101317C.

Poco X5 5G specificaties (verwacht)

Het vanille 5G-apparaat uit de Poco X5-serie zal naar verwachting een 6,67-inch AMOLED full-HD + -scherm hebben met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het apparaat zal naar verwachting draaien op MIUI 13-gebaseerd Android 12 OS, mogelijk gemaakt door Qualcomm’s Snapdragon 4 Gen 1 SoC, gekoppeld aan LPDDR4x RAM en UFS 2.2-opslag. Qua camera kan het apparaat een 8-megapixel camera aan de voorkant bevatten en een drievoudige camera aan de achterkant, bestaande uit een 48-megapixel hoofdsensor en dubbele 2-megapixel dieptecamerasensoren. Het apparaat zal naar verwachting worden aangedreven door een 5000 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen van 33 W, terwijl het voor de veiligheid een vingerafdrukscanner aan de zijkant heeft.

Poco X5 Pro 5G specificaties (verwacht)

Ondertussen wordt verwacht dat de Poco X5 Pro 5G een LCD-scherm zal hebben met ondersteuning voor een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het Poco X5 Pro 5G-model zal naar verwachting worden aangedreven door Qualcomms Snapdragon 778G+ of de onlangs aangekondigde Snapdragon 782G SoC. Het apparaat zal naar verwachting op de wereldmarkt worden gelanceerd, evenals in India en China met ondersteuning voor vijf 5G-banden: n5, n7, n38, n41, n77 en n78. Het apparaat zal naar verwachting een 5000 mAh-batterij bevatten met ondersteuning voor 67 W snel opladen terwijl het werkt op de nieuwere MIUI 14 op basis van Android 13.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

WhatsApp begint met bètatesten Android-tabletondersteuning, iOS-testers krijgen de functie ‘Zoeken op datum’

Stripe lanceert ‘Fiat to Crypto’-service om Web3-bedrijven te helpen bij het vergemakkelijken van betalingen

Aanbevolen video van de dag

Nieuw op Twitter? Hier zijn enkele interessante functies die u moet kennen

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.