Lanceringsdatum voor PS5 DualSense Edge-controller vastgesteld op 26 januari, pre-orders gaan volgende week live

0

De DualSense Edge draadloze controller van de PS5 arriveert wereldwijd op 26 januari. (Er is echter geen woord over een lanceringsdatum in India.) Pre-orders zullen binnenkort live gaan, en daarvoor heeft Sony een handige veelgestelde vraag uitgebracht met details over de functies, prijzen, en beschikbaarheid. Hoewel hij erg veel lijkt op de standaard DualSense, is de nieuwe hoogwaardige controller van PlayStation “uiterst aanpasbaar”, met verwisselbare thumbstick-caps en bedieningstoewijzing. De nieuwe DualSense Edge draadloze controllers van PS5 kunnen vanaf dinsdag 25 oktober worden gereserveerd via de PlayStation Direct-website. Het kost $ 199,99 (ongeveer Rs. 16.467) in de VS.

De PS5 DualSense Edge is in wezen het (zeer late) antwoord van Sony op de Elite-serie controllers van Xbox. Dit is de eerste keer dat het bedrijf aanpasbare controllers heeft geprobeerd, omdat spelers voorheen voor vergelijkbare functies moesten vertrouwen op gamepads van derden, zoals Scuf Gaming. En terwijl die hun bekwaamheid op het gebied van hardware hebben bewezen, legt PlayStation de lat hoger met software-opties om een ​​gepersonaliseerde game-ervaring op te bouwen.

Zoals eerder vermeld, zullen de nieuwe PS5 DualSense Edge-controllers verkrijgbaar zijn tegen een RRP (aanbevolen verkoopprijs) van $ 199,99 en worden ze op 26 januari 2023 gelanceerd in de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Zowel de hoofdcontroller als de vervangbare stickmodules zullen in deze landen verkrijgbaar zijn via direct.playstation.com, waarbij de laatste $ 19,99 kost (ongeveer Rs. 1.646).

Eenheden zullen vanaf 23 februari 2023 te koop zijn bij andere deelnemende retailers. Momenteel is er geen woord over de prijs in India of pre-orders.

De DualSense Edge draadloze controller beschikt over een groot aantal op hardware en software gebaseerde personalisatie-opties, waaronder het opnieuw toewijzen van knoppen, waardoor spelers specifieke knopinvoer kunnen deactiveren of zelfs de gevoeligheid van de analoge stick kunnen aanpassen. Nadat ze hun geschikte besturingsinstellingen hebben gevonden, kunnen spelers deze opslaan in unieke profielen en ze in een oogwenk verwisselen. Laten we zeggen dat je op Profiel 1 een lagere cameragevoeligheid hebt om beter te richten in FPS-games. Dus in plaats van handmatig te moeten aanpassen wanneer u overschakelt naar een verhalende titel, kunt u deze configuraties eenvoudig van tevoren instellen en door de software wisselen.

Het DualSense Edge-pakket bevat drie verwisselbare thumbstick-caps en twee back-knoppen – waarvan de laatste een extra voordeel geeft, omdat deze kan worden geconfigureerd voor extra ingangen. Doppen zijn onderverdeeld in standaard-, high-dome- en low-dome-categorieën en kunnen worden vervangen om gemakkelijk te passen bij de maat van uw handpalm en vingeruitlijning. Alles wordt gebundeld in de meegeleverde draagtas, waarmee je de controller zelfs kunt opladen via een USB-verbinding wanneer je hem niet gebruikt, zodat je klaar bent voor de volgende speelsessie.

Hier is alles inbegrepen in de PS5 DualSense Edge-case:

  • DualSense Edge draadloze controller
  • Gevlochten USB-kabel
  • 2 standaard doppen
  • 2 Hoge koepelkappen
  • 2 Lage koepelkappen
  • 2 Half koepel terug knoppen
  • 2 Hendel terug knoppen
  • Connector behuizing
  • Koffer

De PS5 DualSense Edge draadloze controller komt uit op 26 januari 2023. Momenteel zijn er geen details over een lancering in India.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.