Kerstfilms domineren de Netflix-hitlijsten, maar ‘The Noel Diary’ overtreft ze allemaal

0

Nu december snel nadert, kan het maar één ding betekenen: eindeloze feestelijke romcoms en specials die als soylent green van Netflix en zijn concurrenten worden geproduceerd. Deze race om views is weer begonnen, en het is een strijd tussen vier verschillende kerstfilms van teleurstellende kwaliteit om de nummer één plek.

Net als een marathon die plaatsvindt in de leegte, vertonen kerstfilms geen tekenen van stoppen of een pauze nemen. Sinds het begin van november heeft Netflix feestelijke films uitgepompt, maar zoals het er nu uitziet, Het dagboek van Noël wint de toeslag eind november/begin december. Met meer dan 36 miljoen uur bekeken staat het op de tweede plaats.

Maar het is nog lang niet af, met drie andere films die allemaal nep klinken en ook in de top tien eindigen. Deze omvatten (zet je schrap) Vallen voor Kerstmis, Kerst met jouen Kerstmis op Maretak Farm. Als iemand mij zou kunnen uitleggen op welke feestdag deze films gebaseerd zijn, zou ik dat zeer op prijs stellen.

Gezamenlijk zijn deze vier films goed voor meer dan 78.500.000 uur bekeken op de streamingdienst tussen 21 november en 27 november. Zoals je je kunt voorstellen, zien ze er allemaal hetzelfde uit en voelen ze precies hetzelfde aan. Huidige leider Het dagboek van Noël heeft een ster van Smallvillemet Justin Hartley in de hoofdrol.

De grote vraag is wie er eigenlijk naar al deze kerstfilms kijkt. Kijken mensen ze back-to-back? Is er een horrorachtige aanhang van het feestelijke filmgenre? Anticipeert het publiek actief op elk van deze releases? Het voelt allemaal als een groot mysterie, maar het is de moeite waard om op te merken dat Netflix de Hallmark-strategie van releases lijkt over te nemen.

Hallmark bracht alleen al in 2022 meer dan 50 romantische komedies uit, waarbij ze meestal ook opklimmen naar de feestdagen. Gedurende de eerste 11 maanden van het jaar brengen ze één film per week uit. Netflix, daar is je rivaal.

Alle vier de feestelijke films zijn te streamen op Netflix.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.