Kareena Kapoor Khan’s kids Taimur-Jeh’s huidverzorgingsroutine bevat karitéboter, glycerine en vitamines

0

Kareena Kapoor Khan, Taimur, Jeh
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/KARENA KAPOOR KHAN Kareena Kapoor Khan met Taimur en Jeh

Kareena Kapoor Khan is een van de meest populaire actrices in Bollywood en een lieve moeder voor haar zonen Taimur Ali Khan en Jehangir Ali Khan. De actrice dropt vaak foto’s en video’s met hen en praat nooit over haar kinderen. Nu onthulde Kareena de huidverzorgingsroutine van haar kind. Gezien de vele slogans van het merk, zijn we allemaal verbijsterd over welk product we voor onze kinderen moeten gebruiken met een overvloed aan opties die op de markt verkrijgbaar zijn en om de bezorgdheid weg te nemen, sprak de actrice over hetzelfde.

Kareena vertelde IANS: “Mijn eerste prioriteit als moeder is om aan de huidverzorgingseisen van mijn kinderen te voldoen. Hun huid is gevoelig en vatbaar voor uitdroging en ontstekingen. Ik kies vaak voor lichte, zachte, maar efficiënte huidverzorgingsproducten die de huid beschermen tegen irritatie. elementen. Ik zorg er ook voor dat ik alle productinhoud goed bekijk. Bevestigen dat alle producten de beste keuzes voor hun huid zijn, is naar mijn mening essentieel. “

Op de vraag of ze een unieke huidverzorgingsroutine heeft voor Taimur en Jeh, zei Kareena, die voor het laatst werd gezien in Laal Singh Chaddha: “Ik heb een dagelijkse huidverzorgingsroutine (twee keer per dag) waarbij ik natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruik die mild en veilig zijn.” voor gebruik bij baby’s. Een degelijke huidverzorgingsroutine moet worden gecombineerd met een gezond dieet. Daarom zorg ik ervoor dat mijn kinderen goed gevoed worden en voldoende slapen. Ik houd ook dagelijks hun fysieke activiteiten bij.”

Over de ingrediënten gesproken waar ze op moet letten bij het kopen van babyproducten, voegde de actrice eraan toe: “Ik zoek naar producten met hydraterende elementen zoals sheaboter, glycerine en noodzakelijke vitamines. Voor het reinigen zoek ik altijd naar een zachte wasbeurt die gratis is.” van agressieve chemicaliën en heeft meer natuurlijke ingrediënten. De huid van een baby is uitzonderlijk zacht en zacht en heeft uiterste zorg nodig, vooral met alle agressieve omgevingsfactoren.”

LEES OOK: Kareena Kapoor, Kriti Sanon, Tabu verenigen zich voor Rhea Kapoor’s ‘The Crew’ | DEET binnen

Kareena Kapoor’s Aankomende projecten

Op professioneel vlak zal Kareena Kapoor Khan voor het eerst het scherm delen met Kriti Sanon en Tabu in een komische entertainer. Geholpen door Rhea Kapoor en geproduceerd door Ekta Kapoor, is de film getiteld ‘The Crew’. Het filmmakersduo Rhea en Ekta komen weer bij elkaar na de film Veere Di Wedding uit 2018.

De plot speelt zich af tegen de achtergrond van de luchtvaartindustrie en draait om drie vrouwen die hard werken om te slagen in het leven. Hun lot brengt hen echter in een aantal ongelukkige omstandigheden en ze raken verstrikt in een web van leugens.

‘The Crew’ wordt gecoproduceerd door Balaji Motion Pictures Limited en Anil Kapoor Productions. Het is ingesteld om te beginnen met filmen in februari 2023.

LEES OOK: Anushka Sharma bespreekt Qala van Babil Khan-Tripti Dimri na haar speciale cameo in het nummer ‘Ghode Pe Sawaar’

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.