iQoo 11-serie wordt gelanceerd op 8 december: verwachte specificaties en functies

0

Vivo’s submerk iQoo heeft de lancering van de iQoo 11-serie verplaatst. De smartphoneserie debuteert nu op 8 december. De serie bestaat uit twee telefoons: iQoo 11 en iQoo 11 Pro. Terwijl de iQOO 11 wordt aangeboden in twee edities: Legend Edition en Alpha. Het Pro-model zou daarentegen in de kleuren Alpha, Legend en Mint Green komen. Hier is alles wat we tot nu toe weten over de aankomende smartphones

iQoo heeft al bevestigd dat de iQoo 11 Pro wordt geleverd met ondersteuning voor snel opladen van 200 W. Het zal een 4.700 mAh-batterij huisvesten. Het vanillemodel zal een batterij van 5000 mAh bevatten. Het biedt ondersteuning voor snelladen van 120 watt. Het duo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor.

De handsets hebben een 144Hz E6 AMOLED-display met 1440Hz PWM Dimming en een piekhelderheid van 1800 nits. Het scherm biedt een resolutie van 2K. Beide smartphones zullen worden uitgerust met Vivo V2 aangepaste ISP voor verbeterde portretmodusopnamen en video-opnamen bij weinig licht.

Het bedrijf heeft ook bevestigd dat het zal worden uitgerust met UFS 4.0-opslag en LPDDR5X RAM.

iQoo 11-serie verwachte functies

Zowel iQoo 11 als iQoo 11 Pro zouden een 6,78-inch 144Hz verversingssnelheidspaneel met een 2K-resolutie hebben. De smartphones kunnen aan de achterkant worden geleverd met een drievoudig camerasysteem. Het Pro-model wordt mogelijk geleverd met een 50 MP f / 1.75 primaire Sony IMX866-sensor, een 50 MP ultrabrede shooter en een 13 MP portret-telefotosensor.

Het camerasysteem op de iQoo 11 heeft een 50 MP hoofdcamerasensor, een 13 MP ultrabrede camera en een 8 MP portretsensor. Er zal een 16 MP camera aan de voorkant zijn voor selfies op beide handsets.

De apparaten zullen waarschijnlijk draaien op het Android 13-besturingssysteem met daarbovenop een laag OriginOS Forest uit de doos voor de Chinese markt. De telefoons kunnen voor andere markten worden geleverd met een laag Funtouch OS 13 bovenop Android.

Het bedrijf heeft de lanceringsdatum van de iQoo 11-serie in India niet bekendgemaakt. Maar de kans is groot dat de smartphones in januari 2023 naar India komen.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.