Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 voegt The Hulk, Geralt, Doom Slayer en Next-Gen Unreal Engine 5-functies toe

0

Fortnite Hoofdstuk 4 Seizoen 1 is officieel gearriveerd en belooft The Hulk, The Witcher’s Geralt of Rivia, Doom’s Doom Slayer en next-gen graphics en features, mogelijk gemaakt door Unreal Engine 5.1, toe te voegen.

Het nieuwste hoofdstuk van Fortnite neemt spelers mee naar een heel nieuw rijk en brengt naast de eerder genoemde toevoegingen ook crossmotoren, de mogelijkheid om in een sneeuwbal te rollen, een manier om jezelf de lucht in te lanceren en vijanden aan te vallen met een Shockwave Hammer. , een nieuwe hordemonteur, Reality Augments en nog veel meer.

Wat betreft de nieuwe outfits die beschikbaar zullen zijn in de Item Shop en Battle Pass, zullen spelers veel hebben om naar uit te kijken. Terwijl The Hulk op een later tijdstip in de Item Shop komt, zullen de andere personages deel uitmaken van de Battle Pass die je kunt ontgrendelen naarmate het seizoen vordert.

Hoewel Doom Slayer en Geralt of Rivia misschien wel de hoogtepunten van de Battle Pass zijn, kunnen spelers ook “Star of the Show” Selene, Massai, Dusty, Nezumi, Helsie en The Ageless ontgrendelen. De lanceringstrailer voor Hoofdstuk 4 Seizoen 1 plaagt ook dat My Hero Academia’s Deku binnenkort ook zal deelnemen aan het gevecht.

De nieuwe next-gen Unreal Engine 5.1-functies zullen een “generatiesprong in visuele getrouwheid inluiden, en een ongekend detailniveau brengen in gamewerelden zoals het Battle Royale-eiland.” Dit wordt gedaan met behulp van Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps en Temporal Super Resolution op PlayStation 5, Xbox Series X/S, pc en cloudgaming.

Nanite biedt “zeer gedetailleerde architecturale geometrie”, Lumen biedt “hoogwaardige raytraced-reflecties op glanzende materialen en water”, Virtual Shadow Maps zorgen voor “zeer gedetailleerde schaduwvorming” en Temporal Super Resolution (TSR) zorgt voor “hoogwaardige beelden met een hoge framerate.”

Reality Augments zijn een andere manier waarop de gameplay verandert en spelers krijgen met bepaalde tussenpozen in elke game een willekeurige keuze uit twee van deze bonussen. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer Reality Augments je verdient en ze blijven tot het einde bij je.

Hoofdstuk 4 Seizoen 1 wordt gelanceerd met 22 Reality Augments, en in de toekomst zullen er nog meer worden toegevoegd. De reeds onthulde augments zijn als volgt;

  • Lichte vingers: Maakt je wapens met Light Ammo sneller herladen.
  • Mechanische boogschutter: Geeft je een mechanische explosieve slag en een mechanische schokgolfboog.
  • Luchtfotograaf: Hiermee kun je Glider opnieuw inzetten voor de rest van de wedstrijd.
  • Supercharged: Je voertuigen verbruiken geen brandstof en ze hebben meer gezondheid.
  • Stijgende sprints: Tijdens het sprinten kun je veel hoger springen – en springen met een lagere zwaartekracht.

Er is zoveel meer te leren over hoofdstuk 4, seizoen 1, en spelers kunnen de volledige Fortnite-blog bekijken voor alle veranderingen, waaronder enkele van de nieuwe wapens zoals het Ex-Caliber Rifle – een krachtig, semi-automatisch geweer dat “vuurt”. een ballistisch mes naar je vijanden… dat even later tot ontploffing komt.”

Bekijk voor meer informatie over Fortnite het volledige Chapter 3-finale-evenement en onze blik op hoe Fortnite het tegengif is voor Metaverse-scepticisme.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.