Dysterra is een futuristische Sci-Fi FPS die spelers uitdaagt om uitsterven te overleven met alle mogelijke middelen

0

Dysterra is een gloednieuw, scifi-overlevingsspel met futuristische FPS-gameplay dat spelers uitdaagt om te concurreren of samen te werken op een stervende aarde terwijl ze ernaar streven een enkeltje naar de sterren te bemachtigen – en te overleven.

Dysterra is nu in Early Access op pc via Steam, en we gaan de vijf belangrijkste redenen opsommen waarom dit een gevecht is dat je niet wilt missen!

De aarde staat op het punt vernietigd te worden door Terrafire-explosies en je enige hoop om uitsterven te voorkomen, is door aan boord van ontsnappingsraketten te gaan. Wat is het probleem? Nou, er is maar een beperkte hoeveelheid ruimte en de tijd tikt, tikt, tikt weg. Om enige hoop te behouden om van de aarde af te komen voordat het te laat is, moet je je snel aanpassen en elke uitdaging aangaan die je in de weg staat.

Terwijl je je reis voorbereidt, is het essentieel om een ​​basis van operaties te bouwen die je zal beschermen tegen aanvallen op een harde nabije toekomst Aarde die je ooit je thuis noemde. Je kunt je basis versterken met ondoordringbare verdedigingen; bestaande uit torentjes, elektrische hekken en zelfs krachtige AI-mechs die iedereen die probeert binnen te komen, zal verpletteren.

Je basis kan een veilige haven worden voor jou en je team en kan letterlijk het verschil maken tussen leven en dood in Dysterra. Het overvallen van een vijandelijke basis kan een trefzekere manier zijn om middelen en wapens in overvloed veilig te stellen die je het voordeel kunnen geven dat je nodig hebt om te winnen.

Over vijanden gesproken, er is een hele wereld van slechteriken die je ontsnapping willen stoppen. Je kunt ervoor kiezen om deze gevaren alleen of met vrienden het hoofd te bieden. Door samen te werken, heb je meer kans om middelen te verzamelen, bedreigingen aan te pakken en de krachtigste uitrusting te verzamelen om met het team te delen, maar je bent hier misschien niet om aardig te spelen. Pak in je eentje buit, versla je vijanden en ga alleen van de aarde af als de schurkenheld die je altijd al was.

Hoewel PvP een groot deel uitmaakt van Dysterra, zijn er ook PvE- en singleplayer-modi voor wie op zoek is naar iets anders. Bij Dysterra draait alles om keuze, en de uitdaging om te overleven zal aanwezig zijn, hoe je ook speelt.

Het doel van Dysterra is om op alle mogelijke manieren te ontsnappen aan de stervende aarde. De planeet is volledig gedoemd. De enige glimp van overleving bestaat in de stoelen van die ontsnappingsraketten.

Deze schepen staan ​​klaar om een ​​paar gelukkigen van de planeet te halen voor een kans om een ​​nieuw leven in de sterren te smeden, maar de ruimte is zeer beperkt. De enige manier om een ​​kaartje te bemachtigen is door er een te kopen met de waardevolle hulpbron Terrasite, die je overal ter wereld kunt verzamelen. Alleen een kaartje kopen is echter niet voldoende.

Andere spelers kunnen het ticket van jou en je teamgenoten stelen, dus het opbouwen van een basis en het vinden van de krachtigste wapens van Dysterra zijn essentieel om er levend uit te komen. Deze missie biedt eindeloze mogelijkheden en spelkeuzes. Richt jij je op het verzamelen van Terrasite en het verdedigen van je basis totdat de raketten vertrekken? Of word je een maalstroom van macht en wrik je een kaartje uit de koude, dode handen van je verslagen vijanden?

Hoe dan ook, je hebt vuurkracht nodig. Elke speler in Dysterra begint met een pistool en een geweer om ze vanaf het begin te beschermen, maar ze zullen maar zo lang nuttig zijn en al snel zul je op zoek moeten naar betere wapens. Van sluipschutters die bedreigingen van ver weg uitschakelen tot raketwerpers die elke basis decimeren en degenen die het thuis noemen en aanvalsgeweren waarmee je het gevecht rechtstreeks naar je vijanden kunt voeren, er zijn eindeloze opties en speelstijlen voor alle soorten spelers!

Er zijn ook ongelooflijk krachtige wapens en bepantsering die wachten op degenen die waardig genoeg zijn om ze te claimen, maar het verkrijgen van deze rijkdommen zal allesbehalve gemakkelijk zijn.

Je moet harder dan stoer zijn om te overleven in de wereld van Dysterra, maar de beloningen voor degenen die de uitdagingen overwinnen, zijn iets om te aanschouwen. Een van de moeilijkere obstakels zijn verlaten laboratoria vol met dodelijke, gestoorde AI-robots en wezens die ooit werden gefokt om te doden; nachtmerrieachtige monsters die het kwaad en de hebzucht belichamen die de aarde op een koers naar onheil zetten.

Zorg dat je voorbij deze door mensen gemaakte massavernietigingswapens komt en je wordt beloond met spelveranderende besturingschips. Met de rollen omgedraaid, zullen deze je goddelijke krachten geven. Je zult uitgerust zijn om grote schade aan te richten aan je toch al gedoemde wereld; met aardbevingen en chemische aanvallen als slechts enkele van de opties die voor u beschikbaar zijn.

Bazen besluipen ook de wereld, bidden voor onvoorbereide spelers en dragen enkele van de grootste beloningen in heel Dysterra. Ze verslaan is een enorme taak en niet zonder risico’s, maar hun buit kan je hele reis veranderen en je een eerste klas plek bij deze haveloze rots bezorgen voordat deze implodeert in de vergetelheid.

We hebben je verteld dat de wereld erop uit was om je te pakken te krijgen. Zal je overleven of zal deze stervende aarde je opeisen?

Dysterra is nu in Early Access op Steam en spelers kunnen nu plunderen, knutselen, bouwen en samenwerken om de steeds groter wordende uitdagingen van het team van Reality MagiQ aan te gaan.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.