DJ Game Fuser naar Sunset Live Services

0

Harmonix stopt op 19 december met livediensten voor Fuser, de twee jaar oude dj-simulator.

Op die dag zullen Fuser en zijn DLC volgens Harmonix niet langer beschikbaar zijn om te kopen, en degenen die het al bezitten, zullen beperkt zijn tot twee spelmodi: Campaign en Quick Play. De ontwikkelaar stopte eerder in 2022 met het uitbrengen van nieuwe betaalde DLC voor Fuser.

Fuser is het meest recente muziekspel van Harmonix. Spelers kruipen in de huid van een festival-dj die de muziekwereld probeert te veroveren.

Met behulp van een mengtafel kunnen spelers verschillende nummers van populaire nummers mixen en matchen om originele remixen te maken. De game heeft een volledige verhaalmodus en een online competitieve modus, maar de laatste zal na zonsondergang schijnbaar worden afgesloten.

Harmonix werd in november 2021 overgenomen door Epic Games. Destijds zei de ontwikkelaar dat het “muzikale reizen en gameplay voor Fortnite zou creëren”, terwijl het door zou gaan met het uitbrengen van nieuwe DLC voor Rock Band 4, wat pas op 1 december is gedaan.

In dezelfde blogpost verklaarde Harmonix dat het niet “van plan was om de manier waarop we onze oudere games ondersteunen” te veranderen, inclusief Fuser, hoewel plannen en prioriteiten natuurlijk kunnen veranderen.

De Fuser-recensie van IGN noemde het “de meest veelbelovende poging tot nu toe om de gloriedagen van gaming op sociale muziek terug te brengen”.

Jordan behandelt games, shows en films als freelanceschrijver voor IGN.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.