Dark Souls-maker Miyazaki heeft “Geen idee” waarom Elden zo’n hit werd

0

Elden Ring van FromSoftware won de Grand Award tijdens de PlayStation Partner Awards 2022 Japan Asia die eerder vandaag in Tokio werden gehouden. De Grand Award werd uitgereikt aan de twee in de Aziatische regio ontwikkelde games met de hoogste wereldwijde verkopen, en Elden Ring ging samen met Genshin Impact met de eer naar huis. Eind juni had Elden Ring wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht.

Elden Ring-regisseur Hidetaka Miyazaki nam deel aan een Q&A-sessie met media tijdens de PlayStation Partner Awards, waar hem werd gevraagd wat volgens hem de reden is voor het enorme succes van de game.

Hidetaka Miyazaki van FromSoftware neemt de Grand Award voor Elden Ring in ontvangst tijdens de PlayStation Partner Awards 2022.

Hidetaka Miyazaki van FromSoftware neemt de Grand Award voor Elden Ring in ontvangst bij de PlayStation Partner Awards 2022.

‘Eerlijk gezegd heb ik het niet veel geanalyseerd,’ antwoordde Miyazaki. “Het is waar dat de verkoop hoger was dan die van onze vorige games, maar ik heb geen idee wat de reden was. Dus zelfs als ik dat succes zou willen reproduceren, zou ik dat niet kunnen”, lachte hij.

Hij zei dat hij van plan is door te gaan met het maken van games “op dezelfde manier als voorheen”, zonder zich te laten beïnvloeden door het succes van Elden Ring.

“Ik probeer er niet te veel over na te denken, omdat ik denk dat het een slecht idee zou zijn om het grondig te analyseren en het bewust te proberen te repliceren in een ander spel”, zei Miyazaki.

Miyazaki is blij met de verkoop van Elden Ring

Miyazaki zei echter dat hij blij is met de verkoop en de bijval die Elden Ring heeft gekregen, en dat het zal leiden tot een meer bevredigend ontwikkelingsproces voor hem en zijn team bij FromSoftware, waardoor ze toekomstige games kunnen maken die nog trouwer zijn aan hun eigen stijl.

Miyazaki werd ook gevraagd wat hij vond van de verschillende opmerkingen van spelers na het succes van de game, waarop hij onthulde dat hij ervoor zorgt dat hij niet te veel wordt blootgesteld aan feedback van spelers.

“Ik kan onmogelijk naar elk commentaar van onze spelers luisteren, en als ik alleen geselecteerde feedback aanneem, kan dit mijn toekomstige beslissingen als ontwikkelaar beïnvloeden, wat ik nogal verontrustend vind. Ik weet dat ik persoonlijk niet volledig objectief kan zijn, dus ik probeer te voorkomen dat ik direct aan te veel meningen wordt blootgesteld’, zei Miyazaki.

Ik probeer er niet te veel over na te denken, omdat ik denk dat het een slecht idee zou zijn om het grondig te analyseren en het bewust te proberen te repliceren in een ander spel,


Aan de andere kant zei Miyazaki dat Elden Ring veel spelers aantrok die nog nooit een FromSoftware-game hadden gespeeld, wat hem deed denken aan de tijd dat spelers Demon’s Souls voor het eerst ontdekten. “Het is een nostalgisch gevoel”, zei hij.

Elden Ring en Genshin Impact behoren tot de grote winnaars

Genshin Impact won ook de Grand Award, voor het tweede jaar op rij. Naast de Grand Award won Elden Ring ook de User’s Choice Award, samen met Earth Defense Force 6, Stray, Ghostwire: Tokyo en Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Andere prijswinnaars waren Final Fantasy XIV, Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles, Resident Evil: Village, Gran Turismo 7 en Apex Legends.

Bekijk voor meer verslaggeving over Elden Ring onze volledige recensie en ons interview met de streamer die erin slaagde om elke eindbaas te verslaan zonder ook maar één keer geraakt te worden.

Daniel Robson is hoofdredacteur van IGN Japan; Volg hem hier op Twitter. Esra Krabbe is redacteur bij IGN ​​Japan en zit op Twitter hier.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.