Charlie Cox gooit zijn hoed in de ring voor een ‘Deadpool 3’-optreden

0

Elk Marvel Cinematic Universe-project heeft de neiging om ten minste één cameo of cross-over te bevatten die zich richt op een bekend gezicht, maar zelfs als Deadpool3 niemand anders binnenhaalt uit het enorme bereik van de franchise, fans zullen nog steeds meer dan tevreden zijn met de enige naam die tot nu toe is bevestigd voor de cast.

Na jaren van speculatie en vele herbevestigingen van zijn pensionering, zal Hugh Jackman nog een keer zijn klauwen afstoffen om zich eindelijk te verenigen met zijn online aartsvijand Ryan Reynolds, en het feit dat het geen invloed zal hebben op de gebeurtenissen van Logan dient in het minst alleen maar om de deal net dat beetje meer te verzachten.

Natuurlijk zullen er genoeg geruchten de ronde doen over een groot aantal MCU-favorieten voor mogelijke optredens totdat we precies weten wat Reynolds, Jackman en regisseur Shawn Levy in petto hebben, maar een onlangs teruggekeerde favoriet heeft zijn hoed in de strijd gegooid de ring achter Charlie Cox toegelaten op een congresoptreden dat hij denkt “er is een plek voor Daredevil om te verschijnen Deadpool3.”

Onze gedachten zijn meteen afgedwaald naar Wolverine en de Merc with a Mouth die juridisch advies zoeken voor de chaotische situatie waarin ze verstrikt zijn geraakt, wat zo geweldig klinkt dat we het graag zouden zien gebeuren. Er zijn geen garanties, maar als er één ding is waar de MCU meer van houdt dan van de meeste andere, dan speelt het mee met de fandom.

Maar als hij Deadpool kent, zal hij Matt Murdock waarschijnlijk samenwerken met Leslie Uggams ‘Blind Al omwille van een zieke grap.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.