Brie Larson’s Captain Marvel wordt weggegooid omdat hij onaangenaam is

0

Is er ooit een meer polariserende grote superheld geweest dan die van Brie Larson? Kapitein Marvel? Op basis van hoe regelmatig zowel de actrice als haar bijdragen aan het Marvel Cinematic Universe om verschillende redenen het sociale media-discours domineren, zouden we er zeker van zijn om op pad te gaan en “nee” te zeggen.

Onthoud dat we het hebben over een Academy Award-winnende ster die de hoofdrol speelde in een oorsprongsverhaal dat meer dan $ 1,1 miljard opleverde aan de kassa, wat toevallig ook de laagst gewaardeerde speelfilm is in de hele geschiedenis van 30 films van de franchise in volgens de gebruikersbeoordeling op Rotten Tomatoes.

Het voelt alsof er nauwelijks een dag voorbijgaat zonder dat de voormalige Carol Danvers op de een of andere manier de krantenkoppen haalt, en beide kanten van de kloof zijn opnieuw van kracht na een tweet die de huidige oogst van “onsympathieke” vrouwelijke helden vernietigde ( inclusief Toy Story‘s Bo Peep om bizarre en onbekende redenen) ging viraal om voor de zoveelste keer de pot op te roeren.

brie larson kapitein wonder
Foto via Marvel Studios

Een groot deel van de schuld voor de ontvangst van Larson’s terugkerende optreden als de bijna almachtige kosmische avonturier is aan de voeten van de verschillende schrijfteams geplaatst om haar boog tot nu toe te hebben afgehandeld, iets waarvan we serieus hopen dat het wordt verholpen in De wonderen gezien het feit dat de trollen hun messen hebben geslepen sinds het vervolg voor het eerst werd aangekondigd.

Op de een of andere manier zal de ster de meedogenloze terugslag die bepaalde delen van het internet in haar richting wijzen niet kunnen vermijden, maar headliner zijn van een alom geprezen tweedejaars blockbuster zou zeker een manier zijn om het onvermijdelijke te verzachten. slagen bestemd om van alle kanten te komen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.