Alienware m15 R7 gaming-laptop met AMD Ryzen 7 6800H-processor gelanceerd in India: prijs, specificaties

0

Alienware m15 R7 aangedreven door een AMD Ryzen 7 6800H-processor werd dinsdag gelanceerd in India. Het beschikt over een 15,6-inch full-HD-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz. Het ondersteunt ook Nvidia G-Sync en Advanced Optimus-technologieën voor vloeiende beelden tijdens het gamen. Deze gaminglaptop is uitgerust met een AlienFX RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting uit de M-serie en een toetsindrukafstand van 1,8 mm. Het beschikt over Cryo-Tech-koeltechnologieën die kunnen worden aangepast via het Alienware Command Center om optimale systeemtemperaturen te behouden.

Alienware m15 R7 (AMD) prijs in India, beschikbaarheid

De Alienware m15 R7 (AMD) wordt geleverd in twee configuraties die in India verkrijgbaar zijn via Dell.com, Dell Exclusive Stores (DES) en andere winkels met meerdere merken. Het model met een Nvidia GeForce RTX 3060 (6 GB) grafische kaart en 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD-opslag kost Rs. 1,59,990.

Het andere model van deze Dell-gaminglaptop heeft een Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB) grafische kaart en 1 TB PCIe SSD-opslag die Rs kost. 1,99,990.

Alienware m15 R7 (AMD) specificaties, functies

Deze gaming-laptop heeft een 16,5-inch full-HD-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz en een responstijd van 3 milliseconden. De Alienware m15 R7 (AMD) wordt geleverd met Nvidia G-Sync en Advanced Optimus-technologieën voor een soepele game-ervaring. Er wordt beweerd dat het Dell’s ComfortView Plus-technologie biedt om vermoeide ogen te verminderen zonder de visuele kwaliteit te verminderen. Het wordt aangedreven door een octa-core AMD Ryzen 7 6800H-processor met een maximale kloksnelheid tot 4,7 GHz.

Klanten krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen een Nvidia GeForce RTX 3060 (6GB) of een Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8GB) speciale grafische kaart. Deze gaming-laptop is voorzien van Cryo-Tech-koeltechnologieën die via het Alienware Command Center kunnen worden geprogrammeerd om de luchtstroom naar behoefte te sturen. De Alienware m15 R7 (AMD) is uitgerust met 16GB (2x8GB) DDR5 RAM. Afhankelijk van het model kan het beschikken over 512 GB aan M.2 PCIe NVMe SSD-opslag of 1 TB aan PCIe SSD-opslag.

Het heeft een HD-webcam en dual-array microfoons. De Alienware m15 R7 (AMD) krijgt een AlienFX RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting uit de M-serie en een multi-touch precisie-touchpad. Deze gaming-laptop is uitgerust met twee 2,5 W stereoluidsprekers, versterkt door Dolby Atmos-technologie. Het packs een 86Wh batterij en wordt geleverd met een 240W adapter.

De Alienware m15 R7 (AMD) ondersteunt Wi-Fi 6 en Bluetooth v5.2 draadloze connectiviteit. Het beschikt over twee USB 3.2 Gen 1 Type-A-poorten, een USB 3.2 Gen 1 Type-A-poort met Powershare-ondersteuning en een USB 3.2 Gen 2 Type-C-poort. Er is ook een HDMI 2.1-poort, een RJ45 Ethernet-poort en een 3,5 mm headset-aansluiting. Het meet volgens het bedrijf 356,20 x 272,50 x 23,95 mm en weegt tot 2,69 kg.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.