Akshay Kumar onthult zijn volgende project; bevestigt dat het om ‘seksuele voorlichting’ gaat

0

Akshay Kumar
Afbeeldingsbron: TWITTER/@BAS_AKKIANN Akshay Kumar kondigt zijn volgende project aan

Akshay Kumar, de Khiladi van Bollywood, staat bekend om het opnemen van films met sociale berichten en opnieuw onthulde de acteur dat er weer een aankomend project is. De acteur deelde het nieuws dat hij in productie was voor een speelfilm over seksuele voorlichting en er momenteel aan werkt. Akshay maakte deel uit van een In-Conversation-panel op het Red Sea International Film Festival in Jeddah.

Over het project gesproken, onthulde Akshay in een nieuwsbericht van het Hollywood-vakblad Deadline: “Het is een heel belangrijk onderwerp. Op veel plaatsen is het er niet. We hebben allerlei onderwerpen die we op school leren en seksuele voorlichting is er een van. topic Ik zou willen dat alle scholen in de wereld er een hebben. Het zal tijd kosten om vrij te geven, het wordt april [or] May.” Hij voegde er ook aan toe: “Het is een van de beste films die ik ooit heb gemaakt. Ik maak graag dit soort films, sociale films. Het is niet zo’n grote commerciële succesfilm, maar het geeft me voldoening”.

Akshay maakte eerder back-to-back films met sociale boodschappen met Toilet: Ek Prem Katha (2017) over de noodzaak van toiletten in kleine steden en dorpen, en met Padman (2018) over menstruatie en de toegankelijkheid van sanitaire producten.

De acteur maakt deel uit van verschillende grote Indiase beroemdheden die in Jeddah zijn gestopt om deel uit te maken van het tweede jaarlijkse Red Sea International Film Festival. Shah Rukh Khan, Kajol, Priyanka Chopra, Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan hebben al hun opwachting gemaakt, terwijl Ranbir Kapoor en Hrithik Roshan later deze week langskomen voor hun eigen In-Conversation-panels.

Akshay was onlangs te zien in een cameo in de Ayushmann Khurrana-starrer An Action Hero, heeft ook de films ‘Selfiee’, ‘OMG 2 – Oh My God! 2’, de Hindi-remake van de Tamil-film Soorarai Pottru (2020) en de titelloze biopic van Jaswant Singh Gill staan ​​gepland voor release volgend jaar.

Lees ook: Diljit Dosanjh geeft de politiek de schuld van de moord op Sidhu Moosewala, zegt ‘ye sarkar ki nalayaki hai’

Lees ook: Shark Tank India seizoen 2: weet wanneer en waar je Aman Gupta, de realityshow van Anupam Mittal, kunt bekijken

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.