WhatsApp begint met het testen van snelkoppelingen voor verdwijnende berichten voor Android-bèta

0

WhatsApp, een instant messaging-platform van Meta, is begonnen met het testen van de sneltoets voor verdwijnende berichten. Het bedrijf introduceerde de functie voor enkele van zijn Android-bètatesters.

Naar verluidt werkte WhatsApp aan het herontwerpen van de nieuwste sectie met verdwijnende berichten in de WhatsApp-bèta voor Android 2.22.24.9-update. De functie is versoepeld om zowel nieuwe als oude chats als verdwijnende threads te markeren. Bovendien is de 2.22.25.10-update voor het gedeelte verdwijnende berichten beschikbaar voor meer testers. Interessant is dat de berichten-app een extra toegangspunt lanceert voor de functie voor het verdwijnen van berichten.

Volgens een rapport van WABetaInfo hebben sommige testers toegang gekregen tot de nieuwe functie na het downloaden van de bijgewerkte versie van WhatsApp beta voor Android (versie 2.22.25.11).

De nieuwe snelkoppelingsfunctie is toegankelijk via het gedeelte Opslag beheren en er wordt beweerd dat het een ruimtebesparend hulpmiddel is. Het zal gemakkelijk zijn om zowel nieuwe als oude chats te markeren als ‘verdwijnende threads’ na gebruik van deze nieuwe sectie.

Bovendien suggereren rapporten dat gebruikers verdwijnende berichten kunnen instellen met een timer voor het automatisch verwijderen van irrelevante media. Gebruikers kunnen ook de optie krijgen om deze functie te configureren in hun privacy-instellingen of door chatinfo te openen.

Ondertussen laat WhatsApp naar verluidt sommige gebruikers hun account op meer dan één apparaat gebruiken. Volgens een rapport van BGR stelt het instant messaging-platform bètatesters in staat om hun WhatsApp-account te koppelen aan een tweede apparaat, namelijk een tablet. Het rapport zegt dat WhatsApp gebruikers op het bètakanaal waarschuwt om hun account te koppelen aan de tabletversie van WhatsApp.

Android-gebruikers die zich hebben aangemeld voor het bètaprogramma van WhatsApp zien naar verluidt een banner met de tekst ‘Heb je een Android-tablet? WhatsApp voor tablet is beschikbaar voor bètatesters.”

Als je op de banner tikt, wordt er onderaan het scherm een ​​pop-up geopend met gedetailleerde stappen om hun WhatsApp-account te koppelen aan de tabletversie. Dit zijn de stappen:

– Ga naar Google Play Store op je tablet en zoek naar WhatsApp

– Klik op Installeren. Indien al gedownload, update naar de nieuwste versie

– Start de app en volg de instructies op het scherm om aan dit account te koppelen

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.