Valve geeft bijna tweehonderd Steam Decks weg bij The Game Awards

0

Het is een belangrijk jaar geweest voor Valve – na de lancering van het Steam Deck in februari heeft Valve eindelijk de problemen met de toeleveringsketen opgelost en zijn er geen reserveringen meer nodig, waardoor de handheld-pc een stuk gemakkelijker te krijgen is dan bij de lancering.

Om dit te vieren geeft Valve gratis Steam Decks weg aan een handvol gelukkige Game Awards-kijkers. Voor elke minuut van de Game Awards geeft Valve één Steam Deck van 512 GB weg, wat neerkomt op bijna 200 Steam Decks.

“Het is een leuk jaar geweest voor Steam Deck en we zijn overweldigd door de reacties”, schreef Valve in een bericht op de Steam News Hub.

Om in aanmerking te komen voor het winnen van een Steam Deck tijdens deze weggeefactie, kunnen fans in de VS, Canada, het VK of de EU zich registreren. Ze moeten ook een aankoop hebben gedaan op Steam tussen 14 november 2021 en 14 november 2022, een goede reputatie hebben en geen beperkt account hebben.

Het weggeven van 180 Steam Decks is verre van in het begin toen Valve een strikt wachtrijsysteem moest gebruiken om ervoor te zorgen dat iedereen die een Steam Deck wilde er een kon krijgen. Naarmate het jaar vorderde en de problemen met de toeleveringsketen afnamen, begon Valve de productie en levering van Steam Decks aan klanten op te voeren, wat leidde tot de weggeefactie.

De weggeefactie begint op 8 december om 17.00 uur PST wanneer de belangrijkste Game Awards-show van start gaat, hoewel hoopvolle Steam Deck-bezitters ook naar Steam’s officiële stream van de awards-show moeten kijken om in aanmerking te blijven komen.

Dit jaar leiden God of War: Ragnarok en Elden Ring de Game Awards, met respectievelijk tien en zeven nominaties. Vind hier de volledige lijst met genomineerden.

Amelia Zollner is freelanceschrijver bij IGN ​​en houdt van alles wat met indie en Nintendo te maken heeft. Buiten IGN hebben ze bijgedragen aan sites als Polygon en Rock Paper Shotgun. Vind ze op Twitter: @ameliazollner.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.