‘Star Wars’-fans willen dat dit personage in ‘The Mandalorian’ verschijnt

0

De Mandaloriaan heeft al het onmogelijke gedaan door Luke Skywalker terug te halen in de finale van het tweede seizoen, en later Het boek van Boba Fettdus Star Wars fans vragen zich af waarom de serie daar moet stoppen en niet nog een oud personage terugkrijgt, vooral nu deepfake-technologie niet meer van de werkelijkheid te onderscheiden is.

Ondertussen verteren MCU-fans nog steeds alles in dat explosief Voogden van de Galaxy Vol. 3 aanhangwagen. Hoewel de film nog een eindje verwijderd is, is de gemeenschap al diepbedroefd over het feit dat dit de laatste hoera zal zijn voor deze iteratie van de Guardians in het filmische universum. Hier is je dagelijkse samenvatting van sciencefictionnieuws uit de hele online ruimte.

Hideo Kojima plaagt volgende week mysterieuze showcase bij The Game Awards

via Kojima-producties

Hideo Kojima heeft aan verschillende nieuwe projecten gewerkt, waarvan er één exclusief voor Xbox is met de codenaam Overdosis. Norman Reedus liet ook weten dat a Death stranding vervolg is in de coulissen, dus deze komende Game Awards-ceremonie zou beide games kunnen hosten. De Metalen tandwiel De regisseur zelf heeft onze vermoedens bevestigd door te onthullen dat zijn studio inderdaad een show zal geven op het festival, dus laten we zeggen dat we een beetje meer dan opgewonden zijn om de volgende geestdodende trailer van Kojima te zien. De man mag dan een legendarische game-ontwikkelaar zijn, maar we weten waar hij zou gedijen als dat optreden nooit was gelukt. (Het is marketing. Meer specifiek, trailers!)

Beschermers van het universum fans zijn al emotionele wrakken over Groots strijdkreet

groot-guardians-galaxy-3
Afbeelding via Marvel Studios

Het lijkt misschien alsof Groot niets anders kan zeggen dan de drie woorden waaruit zijn vocabulaire bestaat, maar als het ertoe doet, kan de bewuste boomachtige superheld het voornaamwoord uitbreiden om ook de rest van de Guardians op te nemen. We zagen dit voor het eerst in 2014 Beschermers van het universum, waar hij zichzelf opofferde in het belang van het team. Nu zal Baby Groot, die is uitgegroeid tot een jong individu – althans voor zover wij mensen dat denken – die strijdkreet nog een laatste keer uiten, hoewel MCU-fans niet zeker weten of ze het emotionele vermogen hebben om het onder ogen te zien. Dit wordt de finale Beschermers van het universum film om dit ensemble tenslotte te laten zien, en het is altijd het afscheid dat het meest pijn doet.

Star Wars fans willen dat Jon Favreau en Dav Filoni Harrison Ford terughalen voor De Mandaloriaan

Lucas film

Nu Luke is opgedoken in het gat tussen de originelen en de sequels, De Mandaloriaan fans willen dat Lucasfilm die beleefdheid ook aan Harrison Ford betoont. De smokkelaar die oorlogsheld is geworden, zou op dit moment een aantal New Republic-operaties moeten leiden, dus een verschijning in de serie via verouderingstechnologie is niet uitgesloten. Sinds kort is de trailer voor Indiana Jones5 vertoonde eigenlijk een jonger Indiana op zo’n naadloze manier dat de meeste mensen stomverbaasd achterbleven, dus als deepfake-technologie zo onbegrijpelijk is geperfectioneerd, waarom zou je dan niet geven Star Wars nog een broodnodige dosis fanservice in de vorm van de smerig uitziende nerf-herder?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.