Salman Khan kondigt shoot wrap aan op Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan met funky look van set | FOTO

0

Salman Khan
Afbeeldingsbron: TWITTER/BEINGSALMANKHAN Salman Khan-acteur Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan zal volgend jaar op Eid verschijnen

Salman Khan heeft zaterdag aangekondigd dat de opnames voor zijn aankomende film Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan zijn afgerond. De comedy-entertainer gaat de postproductiefase in voorafgaand aan de release van Eid 2023. Salman deelde ook zijn look vanaf de filmset waar hij lange lokken droeg. hij droeg een funky zwart jasje en werd gezien terwijl hij poseerde te midden van achtergrondartiesten. Het lijkt erop dat de still afkomstig is van een songshoot waar Salman deel van uitmaakte. Naast de shoot warp deelde Salman ook dat de film zal worden uitgebracht op Eid 2023.

De kleurrijke look van Salman Khan uit de aankomende film

In de still van de filmset zag Salman Khan er kleurrijk en funky uit. Zijn lange haarlook is veel besproken door de fans. Naast het lange gevlochten haar, zal Salman ook een andere look dragen in de film Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. De film heeft een ensemblecast en zal volgend jaar op Eid op de grote schermen te zien zijn. Salman poseerde te midden van achtergrondartiesten en het lijkt erop dat de Bollywood-ster opnamen maakte voor een reeks nummers. Hij onderschrift zijn bericht, “Schiet verpakt! #KisikaBhaiKisikiJaan arriveert #Eid2023 (sic).”

Lees: Tumbbad Vs Kantara: Fans vergelijken box office en verhalen vertellen, discussiëren over welke film beter is

Hier is nog een blik van Salman uit de film.

De aankomende films van Salman Khan zijn vertraagd

Twee van Salman’s langverwachte films – Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan en Tiger 3 – zijn uitgesteld. Terwijl de eerste dit jaar met Kerstmis zou verschijnen, is deze doorgeschoven naar Eid 2023. Aan de andere kant, met in de hoofdrollen Katrina Kaif en Emraan Hashmi, zal Slaman’s Tiger 3 volgend jaar op de grote schermen op Diwali verschijnen.

Lees: onbetaalbaar! Sharon Stone gaat wow als ze beseft dat het Shah Rukh Khan is die naast haar zit | HORLOGE

Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan filmdetails

Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan is geregisseerd door Farhad Samji, bekend van films als Housefull 4 en Bachchhan Paandey. De castleden zijn onder meer Pooja Hegde, Venkatesh Daggubati, Shehnaaz Gill, Palak Tiwari, Siddharth Nigam, bokser Vijender Singh, Jassie Gill, Raghav Juyal en anderen. De details van de verhaallijn zijn geheim, maar het zal een familie-entertainer worden, ondersteund door Salman’s onnavolgbare komische timing.

Laatste Bollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.