Oplichtingszaak accijnzenbeleid Delhi: KCR’s dochter K Kavitha gedagvaard door CBI

0

Delhi accijnzenbeleid zwendelzaak, Delhi accijnzenbeleid zwendel, Delhi accijnzenbeleid zaak, K Kavitha dagvaarden
Afbeeldingsbron: K KAVITHA (TWITTER) Oplichtingszaak accijnzenbeleid Delhi: KCR’s dochter K Kavitha gedagvaard door CBI.

Delhi Excise Policy zwendelzaak: Het Central Bureau of Investigation (CBI), dat onderzoek doet naar de drankzwendelzaak in Delhi, heeft op vrijdag (2 december) een kennisgeving gestuurd aan de dochter van Telangana Chief Minister K Chandrasekhar Rao en TRS MLC K Kavitha voor het ondervragen van haar op 6 december (dinsdag).

De centrale instantie heeft de kennisgeving uitgegeven op grond van artikel 160 van de CrPC en haar gevraagd om de woonplaats naar eigen goeddunken door te geven voor het onderzoek om 11.00 uur op die dag.

In reactie op de kennisgeving zei Telangana MLC K Kavitha vandaag dat het Central Bureau of Investigation haar heeft gedagvaard in verband met de Delhi Excise Policy zwendelzaak. KCR’s dochter Kavitha zei dat ze op 6 december de autoriteiten zou kunnen ontmoeten in haar woonplaats in Hyderabad.

“Ik heb een CBI-kennisgeving gekregen onder Sectie 160 van CrPC, waarin om opheldering wordt gevraagd. Ik heb de autoriteiten laten weten dat ik ze op 6 december kan ontmoeten in mijn woonplaats in Hyderabad, volgens hun verzoek,” zei Kavitha.

Dit is een reactie op een bericht van het CBI van 2 december waarin het verklaarde dat er tijdens het onderzoek bepaalde feiten aan het licht zijn gekomen waarvan de MLA mogelijk op de hoogte is en dat haar onderzoek naar dergelijke feiten daarom vereist is in het belang van het onderzoek.

India Tv - Delhi accijnzenbeleid zwendelzaak, Delhi accijnzenbeleid zwendel, Delhi accijnzenbeleid zaak, K Kavitha dagvaarden

Afbeeldingsbron: INDIA TV. Oplichtingszaak accijnzenbeleid Delhi: KCR’s dochter K Kavitha gedagvaard door CBI.

Volgens de kennisgeving gaf het CBI haar twee keuzes voor de plaats van onderzoek, Hyderabad of Delhi. Het examen vindt plaats op 6 december om 11.00 uur.

De plaatsvervangend hoofdminister van Delhi, Manish Sisodia, is een van de verdachten in de zaak. Het nieuwe accijnsbeleid van de regering van Delhi werd later geschrapt kort nadat luitenant-gouverneur VK Saxena een CBI-onderzoek naar de zaak had aanbevolen.

Op het door het Central Bureau of Investigation (CBI) ingediende aanklachtformulier voor de zwendel met alcoholische dranken in Delhi werd echter niet de plaatsvervangend eerste minister van Delhi, Manish Sisodia, genoemd die in de FIR werd genoemd in verband met de zwendel. De aanklacht vermeldde zeven verdachten, onder wie AAP’s communicatiechef en Sisodia’s naaste assistent Vijay Nair en de in Hyderabad gevestigde zakenman Abhishek Boinpally.

Sisodia eiste ook actie tegen de eerste secretaris en het aftreden van de luitenant-gouverneur van Delhi Vinai Kumar Saxena. Sisodia haalde uit naar de centrale regering en zei dat het CBI en het Enforcement Directorate (ED) gebruikte om oppositiepartijen te intimideren en oppositieleiders lastig te vallen.

LEES OOK: Delhi drankzwendel: niet bang, klaar om samen te werken met ED, zegt Telangana CM KCR’s dochter Kavitha

LEES OOK: Hyderabad: BJP-parlementslid Dharmapuri Arvind’s huis geplunderd | CM’s dochter Kavitha noemt hem ‘Chhichora’

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.