Mumbai: er breekt brand uit in een gebouw met 21 verdiepingen in Malad; geen slachtoffers

0

Mumbai: Er breekt brand uit in een gebouw met 21 verdiepingen in Malad
Afbeeldingsbron: INDIA TV Mumbai: Er breekt brand uit in een gebouw met 21 verdiepingen in Malad

Mumbai-brand: Er brak een enorme brand uit in een woongebouw met 21 verdiepingen in Jankalyan Nagar in de wijk Malad in Mumbai. Volgens berichten kwamen er maar liefst brandweermannen ter plaatse om de vlammen te doven.

Het stadsbestuur zei dat het incident rond 11.00 uur werd gemeld en om 11.15 uur was geblust.

De oorzaak van het incident is nog niet vastgesteld en er zijn tot nu toe geen gewonden gevallen.

Verdere details worden afgewacht.

LEES OOK: UP: Vuur doodt 6 familieleden, verwondt 3 in Firozabad; CM condoleert het verlies van levens

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.