Marvel Snap Combo verhoogt de kracht van Black Panther tot meer dan 600.000

0

Marvel Snap-spelers hebben een legitieme manier gevonden om het vermogensniveau van Black Panther te verhogen tot meer dan 600.000, waardoor het spel praktisch wordt verbroken.

Zoals gerapporteerd door Polygon, die de combo uit de eerste hand tegenkwam, brengt het combineren van Black Panther met Wong, Ironheart, Odin en de locatie van de Onslaught’s Citadel het vermogensniveau op 689.730.

Dat is tenminste het nummer waarop Marvel Snap landde nadat het een beetje in paniek raakte, en zelfs toen verschenen de nummers volledig uitgestrekt en buiten de toegewezen ruimte. Voor degenen die niet bekend zijn, variëren de vermogensniveaus van Marvel Snap meestal van totalen van één cijfer tot mogelijk 20 of 30 als een kaart erg goed is, waardoor het getal van 600.000 een oogstrelend aantal is.

De combo is niet eens bijzonder moeilijk om uit te voeren, je hebt alleen de juiste kaarten en locatie nodig. De vaardigheid van Black Panther verdubbelt zijn huidige kracht wanneer hij wordt onthuld; Ironheart voegt twee krachten toe aan drie willekeurige teamgenoten; en Wong-triggers onthullen twee keer vaardigheden.

De locatie van de Onslaught’s Citadel verdubbelt de doorlopende vaardigheden, dus die van Wong, dus elke onthulling gebeurt in wezen vier keer. De combo is dan voltooid wanneer Odin wordt gespeeld, die bij onthulling de onthullingsvaardigheden van alle bondgenoten opnieuw activeert.

Kortom, het vermogensniveau van Black Panther wordt keer op keer verdubbeld, plus nog een paar keer, wat uiteindelijk resulteert in het belachelijk hoge aantal.

Op 30 november is er een update uitgebracht voor Marvel Snap, met een heleboel nieuwe kaarten en een nieuwe manier om ze te verdienen. Het is onduidelijk of deze combinatie in een komende update zal worden gebruikt, maar aangezien het allemaal binnen de regels van het spel valt, en niet alleen een exploit of glitch, zou het vrij moeilijk te beperken zijn.

In onze 8/10 review zei IGN: “Marvel Snap bevat gedurfde ideeën, diepe gameplay, een pittige presentatie en veel liefde voor Marvel. De benadering van het bouwen van een verzameling en willekeur in de gameplay zal niet voor iedereen geschikt zijn, maar het is nog steeds zeer de moeite waard om te spelen.”

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.