Man gearresteerd voor dodelijke schietpartij bij opstijgen

0

De politie van Houston heeft de arrestatie aangekondigd van de man die ervan wordt beschuldigd de rapper van Migos te hebben vermoord Opstijgendie vorige maand werd doodgeschoten.

Patrick Xavier Clark is donderdagavond in zijn huis in Houston gearresteerd, zo maakte de politie van Houston bekend, aldus WXIA. De politie zei dat de aanhouding van de 33-jarige vreedzaam verliep, volgens de Associated Press.

Op 1 november was de 28-jarige Takeoff een van de drie mensen die rond 02.30 uur schotwonden opliepen buiten een bowlingbaan in het centrum van Houston, terwijl twee anderen niet-levensbedreigende verwondingen opliepen. Bovendien wordt aangenomen dat ten minste twee mensen het vuur openden tijdens het incident. De politie laat weten dat het onderzoek nog gaande is en dat er meer aanhoudingen mogelijk zijn.

Takeoff, geboren als Kirsnick Khari Ball in Atlanta, stierf aan schotwonden in het hoofd en de romp, aldus het kantoor van de lijkschouwer van Houston County in hun rapport, volgens WSB.

Hoewel men dacht dat de schietpartij was geëscaleerd door een ruzie in verband met een dobbelspel met hoge inzetten, werd Takeoff beschreven als een “onschuldige omstander” met betrekking tot het incident. Als HPD Sgt. Michael Burrow legde uit (via KHOU),

“Ik kan je vertellen dat Takeoff niet betrokken was bij het spelen van het dobbelspel, hij was niet betrokken bij de ruzie die buiten plaatsvond, hij was niet gewapend, hij was een onschuldige omstander.” Hij voegde eraan toe dat de politie nog steeds hoopt dat de 30 mensen die destijds getuige waren van de schietpartij – maar nog geen verklaring hebben afgelegd – “naar voren zullen komen”.

HPD-chef Troy Finner zei ook dat de autoriteiten de moeder van Takeoff vrijdagochtend hadden geïnformeerd dat een verdachte van de dood van haar zoon nu in hechtenis was.

“We hebben een goede man verloren. Iedereen, de honderden mensen met wie ik sprak, spraken over wat een geweldig persoon hij was, ‘zei Finner.

De oom van Takeoff, Quavo, die ook lid is van Migos, was aanwezig tijdens de schietpartij en was op foto’s te zien terwijl hij over hem knielde nadat hij was neergeschoten.

Op 11 november werd in de State Farm Arena in Atlanta een openbare herdenking gehouden, die werd bijgewoond door bekende namen als Justin Bieber, Chloe Bailey, Drake, de overgebleven leden van Migos en de burgemeester van Atlanta, Andre Dickens.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.