Lenovo K14, K14 Note gespot op Google Play Console, aanstaande lancering verwacht: details

0

Lenovo K14 en de Lenovo K14 Note zullen naar verluidt worden gelanceerd als de twee nieuwe smartphones in de budgetvriendelijke K-serie van het bedrijf. Beide speculatieve handsets uit de Lenovo K-serie zijn onlangs gespot op de Google Play-console. De lijst heeft enkele van de belangrijkste specificaties van de smartphones onthuld, evenals enkele afbeeldingen aan de voorkant. Lenovo moet echter nog een officiële aankondiging doen over de lancering van deze telefoons. Er wordt ook gespeculeerd dat, vergelijkbaar met andere smartphones uit de K-serie, de Lenovo K14 en de Lenovo K14 Note ook de rebadged Motorola-telefoons zullen zijn.

Volgens een GSMArena-rapport, onder verwijzing naar MyFixGuide, zijn de smartphones uit de Lenovo K14-serie onlangs verschenen op GPC, waarbij enkele belangrijke specificaties werden onthuld, waaronder het scherm en hun SoC. Lenovo K14 Note wordt getipt om te komen met een Full HD+ (2400×1080 pixels) scherm, terwijl de Lenovo K14 een HD+ (1200×720 pixels) scherm zou hebben.

Bovendien, tEr wordt aangenomen dat de Lenovo K14 Note een geperforeerde selfie-camera in het midden heeft met dikke randen rond het scherm, samen met 4 GB RAM. De handset kan worden aangedreven door een MT6769-chipset, die naar verwachting de MediaTek Helio G70-chipset zal zijn. Het apparaat zal, zoals de lijst suggereert, draaien op Android 11. Het rapport suggereert dat dit aankomende toestel overeenkomsten kan hebben met de Moto G31 of Moto G41.

Aan de andere kant krijgt de Lenovo K14 een V-vormige inkeping met dikke randen rondom het scherm.

Het toestel krijgt 2GB RAM en wordt uitgerust met een octa-core Unisoc T606 SoC. De genoemde kenmerken geven aan dat Lenovo K14 een rebadged-versie zou kunnen zijn van Moto E20, die in september 2021 werd gelanceerd.

Eerder dit jaar, in februari, lanceerde het bedrijf Lenovo K14 Plus als een rebranded versie van Moto E40. Lenovo K14 Plus heeft een 6,5-inch HD+ IPS-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Het ondersteunt een octa-core Unisoc T700 SoC gecombineerd met 4 GB RAM.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.