Krijg tot ₹ 22.500 korting op de Pixel 7, 7 Pro: hier is hoe

0

Van plan Google Pixel 7/7 Pro te kopen? Hier is wat nieuws voor je. Online handelsplatform Flipkart geeft ruilkortingen en deals op smartphones die de verkoopprijs verlagen. Om te beginnen staat Google Pixel 7 momenteel vermeld op 59.999 op Flipkart nu. Er geldt een inruilkorting van maximaal 22.500 bij aankoop van de telefoon. Bovendien is er 5.000 korting op HDFC Bank Credit- en Debit Card-transacties. Creditcardhouders van Flipkart Axis Bank kunnen 5% cashback krijgen.

Evenzo is de Pixel 7 Pro verkrijgbaar bij 84.999. Het bevat 12 GB RAM en 128 GB intern geheugen. De inruilkorting van maximaal 22.500 verlaagt de prijs van de telefoon tot 62.499. Naast de 5% cashback voor creditcardhouders van Flipkart Axis Bank geeft de e-tailer het op 10.000 korting met creditcard- en debetkaarttransacties van HDFC Bank.

Google Pixel 7-functies

Google Pixel 7 wordt geleverd met een 6,32-inch full HD+ (2400×1080 pixels) OLED-scherm met een verversingssnelheid van 90Hz. Het apparaat wordt aangedreven door een Tensor G2-processor, gecombineerd met 8 GB RAM.

Voor optica wordt de Google Pixel 7 geleverd met een dubbele camera aan de achterzijde, waaronder een 50 MP primaire sensor en een 12 MP secundaire sensor met een ultragroothoeklens. Voor selfies heeft de nieuwste vlaggenschip-smartphone van Google een 10,8 MP camera aan de voorkant. Voor connectiviteitsopties wordt het apparaat geleverd met 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, GOS, NFC en USB type-C-poort. Het draait out-of-the-box op Android 13.

Google Pixel 7 Pro-functies

Google Pixel 7 Pro wordt mogelijk gemaakt door de Google Tensor G2-chipset. De handset wordt geleverd met een 6,7-inch Quad HD + -scherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. De smartphone beschikt over een driedubbele camera aan de achterkant. De opstelling bestaat uit een 50 MP hoofdsensor gecombineerd met 48 MP en 12 MP sensoren.

Aan de voorkant wordt de handset geleverd met een 10,8 MP-camera voor selfies. De Pixel 7 Pro draait out-of-the-box op Android 13 en heeft een batterij van 4.926 mAh.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.