Kaun Banega Crorepati 14: Amitabh Bachchan krijgt speciaal schilderij van een deelnemer

0

Kaun Banega Crorepati 14: Amitabh Bachchan krijgt een geschenk
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/AMITABHBACHCHAN Kaun Banega Crorepati 14: Amitabh Bachchan krijgt een geschenk

Megastar Amitabh Bachchan ontvangt een speciaal geschenk van ‘KBC 14’-deelnemer Chandrashekhar Chaurasiya. De 30-jarige komt uit Korba in Chhattisgarh. Hij zal de gastheer een schilderij geven dat de kunst van Chhattisgarh benadrukt.

Big B en Chandrashekhar zullen een interessant gesprek hebben over de schilderijen van Raja Ravi Verma. Daarna bespreken ze verschillende kunststijlen van Chhattisgarh, zoals Rajwar-schilderkunst en Paira-kunst. Chandrashekhar zou onthullen dat hij deze stijlen tijdens de lockdown-periode had geleerd.

Chandrashekhar, een kandidaat voor een baan bij de overheid, zal ook praten over de bewondering van zijn grootmoeder voor Big B en een interessante anekdote delen over haar frustratie over Chandrashekhar vanwege het gebrek aan schermtijd dat Big B kreeg in de film ‘Mohabbatein’ uit 2000.

Chandrashekhar zegt: “Mohabbatein was in de bioscoop en we gingen naar de film kijken. Mijn oma ging niet en we stonden er allemaal op door te zeggen dat het de film van Amitabh Bachchan is. Ze werd toen gedwongen om te komen. Toen we naar de film keken we zagen dat je aan het begin van de film veel schermtijd had, maar aan het einde niet meer.”

“Toen en daar begon mijn Nani mijn mausi (tante) daar uit te schelden en toen te zeggen: ‘Wat is dit? Ik kan Amit Ji niet zien. Waarom heb je me hierheen gebracht? Je zei dat Amit Ji in de film zit, maar er is zo weinig van hem.'” Big B praat vervolgens virtueel met de grootmoeder van Chandrashekar.

‘KBC 14’ wordt uitgezonden op Sony Entertainment Television.

Lees ook: Akshay Kumar gefascineerd door vrouwelijke cadetten die trainen aan de National Defense Academy, deelt virale foto

Lees ook: HIT 2 Twitter Review en Reacties: Adivi Sesh maakt indruk als agent, fans loven Sailesh Kolanu’s franchise

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.