Joe Biden reageert op Kanye West die haat spuwt op ‘Infowars’

0

Amerikaanse president Jo Biden heeft de antisemitische beweringen van voormalig miljardair-rapper Kanye West verworpen.

President Biden ging naar Twitter om de veelheid aan valse beweringen over de genocidale tiran Adolf Hitler en de Holocaust door de voormalige miljardair te controleren door te tweeten: “Ik wil alleen een paar dingen duidelijk maken: de Holocaust is gebeurd. Hitler was een demonische figuur. En in plaats van het een platform te geven, zouden onze politieke leiders antisemitisme moeten uitroepen en verwerpen, waar het zich ook verbergt. Stilte is medeplichtigheid.”

Hoewel de president hem nooit bij naam noemde, weerlegde de tweet van Biden de recente antisemitische opmerkingen van West. Het bericht concentreerde zich op opheldering van de feiten over een van de grootste misdaden in de menselijke geschiedenis. De tweet heeft tot nu toe meer dan 119.000 likes gekregen.

West maakte de opruiende opmerkingen in een interview met complottheoreticus en veroordeelde lasteraar in de show van Alex Jones InfoWars. De rapper verscheen samen met de blanke supremacistische politieke commentator Nick Fuentes, die met een vrolijke verrukking toekeek hoe West de Holocaust ontkende en zijn liefde voor Hitler en de nazi’s beleed. West gaf Hitler ten onrechte de uitvinder van de microfoon en snelwegen.

2022 is het jaar waarin Kanye West de kamer niet kon lezen. Zijn veronderstelling dat Adidas zijn antisemitisme mogelijk zou maken, kostte hem een ​​oogverblindende $ 1,5 miljard. Bij een ontmoeting met West en Fuentes in Mar-A-Lago, voorspelde voormalig president Trump dat West zou verliezen bij de komende presidentsverkiezingen. En nu heeft een zittende president de opzettelijke onwetendheid van West uitgeroepen op de sociale media die onlangs de omstreden rapper hebben verboden.

Een zelfbewust persoon zou waarschijnlijk bezwijken van schaamte nadat hij zijn status als miljardair en geniaal had verloren door opzettelijke onwetendheid en een te opgeblazen ego. Kanye heeft tenminste nog steeds zijn monumentale ontkenning en zijn enablers, die hem er waarschijnlijk van hebben overtuigd dat zijn epische lost streak goed is voor zijn merk.

Volgens de Anti-Defamation League bereikten antisemitische incidenten een “all-time high” in 2021, en 2022 bevindt zich op een vergelijkbaar spoor. Dit omvat mishandeling, intimidatie en vandalisme. Voor meer informatie over de gevaren van antisemitische retoriek en wat u kunt doen om het te stoppen, zie de oproep tot actie tegen antisemitisme in Amerika van het American Jewish Committee.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.