iQoo 11 5G’s lancering bevestigd voor 8 december, iQoo Neo 7 SE onthulling verwacht

0

Het lanceringsevenement van iQoo 11 5G is verplaatst naar 8 december nadat de Chinese smartphonefabrikant zijn oorspronkelijke plannen om het toestel op 2 december te introduceren had uitgesteld. iQoo Indonesia bevestigde de ontwikkeling op Instagram. Enkele van de belangrijkste specificaties van de nieuwste iQoo-vlaggenschip-smartphone zijn al gesuggereerd, zoals te zien is in verschillende lijsten. Het lanceringsevenement, waarvan ook wordt beweerd dat het de iQoo Neo 7 SE-smartphone bevat, begint om 16.00 uur lokale tijd (14.30 uur IST). iQoo heeft echter niet bevestigd dat het lanceringsevenement de iQoo 7 SE naast de iQoo 11 5G-smartphone zal bevatten.

Volgens het Instagram-bericht dat op het Instagram-handvat van iQoo Indonesia wordt gedeeld, zal de iQoo 11 5G worden onthuld tijdens het lanceringsevenement van het bedrijf op 8 december, gepland om 14.30 uur IST. Een ander bericht van het bedrijf op Instagram heeft ook bevestigd dat de iQoo 11 5G-smartphone zal aankomen in een editie met BMW Motorsport-thema.

iQoo had bevestigd dat de iQoo 11 5G-smartphone wordt geleverd met Qualcomm’s nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 SoC gecombineerd met LPDDR5x RAM en UFS 4.0-opslag. Ondertussen zal de smartphone naar verluidt worden gelanceerd met varianten van 8 GB en 12 GB RAM, samen met 256 GB en 512 GB aan ingebouwde opslagopties.

Volgens geruchten heeft de iQoo 11 5G mogelijk ook een E6 AMOLED-scherm met een resolutie tot 2K en een verversingssnelheid van 144 Hz.

Geruchten rond de camera op de iQoo 11 5G hadden gesuggereerd dat de smartphone een drievoudige camera aan de achterzijde zal hebben, bestaande uit een 50 megapixel primaire camera, een 13 megapixel ultrabrede lens en een 12 megapixel telelens. Het toestel zou ook een 16-megapixel selfie-camera aan de voorkant kunnen hebben.

Andere verwachte specificaties van de aankomende iQoo 11 5G suggereren dat de smartphone kan worden aangedreven door een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 120 W.

Ondertussen gaat het gerucht dat de iQoo Neo 7 SE wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 8200 SoC. Het gerucht dat voortkomt uit een gelekt live-beeld van de iQoo Neo 7 SE geeft de smartphone ook een AMOLED-display met een verversingssnelheid van 120 Hz en tot 12 GB RAM. Er is bevestigd dat de iQoo Neo 7 SE een batterij van 5000 mAh heeft met ondersteuning voor snel opladen van 120 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.