Gotham Knights-releasedatum en -tijd, pc-systeemvereisten, recensie-embargo, gameplay en meer

0

Gotham Knights — deze week uit op pc, PS5 en Xbox Series S/X — ziet de corrupte stad in een periode van verval, in de onmiddellijke nasleep van de dood van Bruce Wayne/Batman. Vertrouwd met een assortiment verouderde technologie bij het Belfort, is het nu aan zijn hoogopgeleide hulpjes, de Bat-Family, om de orde in de stad te herstellen. Terwijl WB Games Montréal verantwoordelijk was voor Batman: Arkham Origins uit 2013, speelt deze nieuwe game zich af in een compleet andere tijdlijn. Geïnspireerd door de verhaallijn “The New 52” van DC Comics, zou de aankomende RPG in de open wereld de eerste keer zijn dat Gothams versie van Illuminati, de Court of Owls, in een videogame voorkomt.

WB Games Montréal lijkt grote plannen te hebben met Gotham Knights en breidt zelfs zijn spelmodi uit met een nieuwe Heroic Assault, die op 29 november gratis wordt gelanceerd. in een soort arena terwijl ze samenwerken om specifieke doelen te bereiken en vijanden te verslaan op elke verdieping van een gebouw — 30 verdiepingen in totaal. De pagina met veelgestelde vragen bevat weinig details, maar bevestigde dat de studio geen plannen heeft om coöp voor vier spelers naar het hoofdverhaal te brengen.

DC Comics wil ook de overlevering verkennen door op 25 oktober een prequel-strip met zes nummers uit te brengen. Getiteld “Batman: Gotham Knights – Gilded City”, de gelimiteerde serie draait om de laatste zaak van de Dark Knight voordat hij bezwijkt aan de dood. , terwijl hij de bron van een mysterieus virus onderzoekt, waardoor burgers veranderen in door woede geobsedeerde maniakken. Elk nummer van de run zal een speciale omslag bevatten, geïllustreerd door Greg Capullo – vooral bekend van zijn werk aan de verhaallijn van The Court of Owls en de gruwelijke ‘Death of the Family’. Maar dat is niet alles. Iedereen die de strips koopt, kan de gevonden codes inwisselen om in-game skins te ontgrendelen. Issue #1 wordt geleverd met een BOSO22 Batcycle-skin, terwijl het verzamelen van alle zes de boeken een extra geheim item oplevert.

Gotham Knights naar Call of Duty: Modern Warfare 2, de grootste games in oktober

Gotham Knights-releasedatum en -tijd

Gotham Knights wordt op vrijdag 21 oktober om middernacht lokale tijd gelanceerd op PS5 en Xbox Series S/X. De pc-versie komt later uit om 22.30 uur IST in India/10.00 uur PT in de VS.

Oorspronkelijk gepland voor een release in maart 2021, liep de game vertraging op vanwege onvoltooide ontwikkeling, omdat het team de “best mogelijke ervaring voor spelers” wilde bieden. Als onderdeel van de pushback heeft de studio ook de ontwikkeling van de PS4- en Xbox One-versies geannuleerd.

“Bij het overwegen van de schaal en reikwijdte van Gotham Knights moesten we prioriteiten stellen en onze inspanningen concentreren om de game op een bevredigend kwaliteitsniveau voor de huidige generatie af te leveren”, zei Fleur Marty, uitvoerend producent, in een Discord AMA-sessie. “We begrijpen volledig dat dit schokkend is voor spelers die nog geen huidige generatie console hebben, en geloof me, we hebben deze beslissing echt niet lichtvaardig genomen, maar uiteindelijk wilden we ons concentreren op het leveren van een game die we zijn echt trots op.”

Gotham Knights pc-systeemvereisten

Enkele dagen voor de lancering onthulde WB Games Montréal eindelijk de aanbevolen systeemvereisten om Gotham Knights te draaien, en die zijn verrassend veeleisend. Om de game op full-HD 1080p bij 60 fps te spelen, heb je minimaal een Nvidia RTX 2070 grafische kaart nodig, met een krachtige CPU. Dit komt ongeveer een week nadat de studio had bevestigd dat zijn console-tegenhanger zou worden vergrendeld op 30 fps.

Dit zijn de systeemvereisten voor Gotham Knights, met als algemene vereisten Windows 10 64-bit, DirectX 12 en minimaal 45 GB vrije opslagruimte.

Gotham Knights minimale pc-vereisten

  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1660 Ti of AMD Radeon RX 590
  • Resolutie: 1.920×1.080 bij 60 fps, bij de laagste instellingen

Gotham Knights aanbevolen pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i7-10700K of AMD Ryzen 5 5600X
  • Grafische kaart (GPU): GeForce RTX 2070 of AMD Radeon RX 5700 XT
  • Resolutie: 1.920×1.080 bij 60 fps, bij hoge instellingen

Gotham Knights prijs, edities

WB Games Montréal heeft twee hoofdedities voor Gotham Knights vermeld: Standard en Deluxe. De laatste wordt geleverd met een Visionary Pack dat een reeks in-game bonussen bevat, zoals de “Knightwatch by Jim Lee” Transmog-skin, pakken geïnspireerd op het Batman Beyond-universum, Salvage om nieuwe uitrusting te bouwen, een exclusieve emote en 3 kleurencombinaties — Ultra Zur-En-Arrh, Chroma Frost en Tribute Asylum.

Pre-orders op elk platform leveren een 233 Kustom Batcycle-skin op.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC Review: een adembenemend zicht, met een paar ruwe patches

Gotham Knights pc-prijs in India

Pre-orders zijn nu live op alle platforms, waarbij de standaardeditie op Steam en Epic Games Store Rs kost. 2.999. De Deluxe Edition wordt vermeld op Rs. 3.999, en bevat de bovengenoemde bonussen.

Gotham Knights-prijs op PS5, Xbox Series S/X

Gotham Knights Standard Edition op PS5 en Xbox Series S/X kost Rs. 4.399 / $ 69,99, terwijl de Deluxe-editie omhoog gaat voor Rs. 5.999 / $ 89,99.

Op Amazon India worden de fysieke schijfversies voor beide consoles van de huidige generatie vermeld op Rs. 4.299 – 100 dollar goedkoper. Momenteel is er nog niets bekend over plannen om Gotham Knights op Xbox Game Pass uit te brengen.

In de VS gevestigde winkelpuien hebben ook een Collector’s Edition te koop, die $ 299,99 kost (ongeveer Rs. 24.900). Het pakket bevat een New Guard-standbeeld, een door Jim Lee ondertekend certificaat van echtheid, een augmented reality Talon Key en een City of Bridges-verzamelkaart.

gotham ridders collectors editie gotham ridders collectors editie

Gotham Knights Collector’s Edition
Fotocredit: WB Games Montréal

Gotham Knights-gameplay

Gameplay-opnamen voor Gotham Knights lekten online nadat een fan dagen voor de release een PS5-exemplaar had gekocht. Reddit-gebruiker u/almarhuby ging op een onthullingsgolf, postte non-stop over zijn ervaring met het spelen van de langverwachte titel, naast onbewerkte beelden, en benadrukte de 30 fps-cap, tot grote teleurstelling van bezitters van de huidige generatie consoles.

Vorige week bevestigde uitvoerend producent Fleur “Flaoua” Marty op het Discord-kanaal van de game dat Gotham Knights geen schakelaar voor de prestatiemodus zal hebben. “Vanwege de soorten functies die we in onze game hebben, zoals het bieden van een volledig ongebonden coöp-ervaring in onze zeer gedetailleerde open wereld, is het niet zo eenvoudig als het verlagen van de resolutie en het verkrijgen van een hogere FPS.” Deze ontwikkeling kwam slechts een week voor de lancering, wat woedend maakte bij sommige fans die de game pre-orderden.

Gotham Knights-kaartformaat: de ‘grootste versie’ van Batman’s City in een game ooit

In tegenstelling tot de Batman: Arkham-spellen, introduceert Gotham Knights een RPG-achtig levelsysteem, dat afhankelijk is van zware XP-voortgang. Spelers kunnen kiezen tussen Batgirl, Robin, Nightwing en de Red Hood en beginnen aan een zoektocht om de dood van Batman te onderzoeken, naast het oplossen van meerdere misdaden in de vluchtige stad Gotham. Verdeeld in vijf verschillende stadsdelen, dient de stad als het speelveld voor je personagekeuze, terwijl je solo gaat of samenwerkt met een vriend in coöp om de facties uit te schakelen, bestuurd door hooggeplaatste superschurken uit Batmans schurkengalerij.

Gotham Knights is een spel waarin het draait om het opbouwen van je personage – of het nu gaat om uitrusting, skins of de elementaire vaardigheden die op vijanden worden losgelaten. Op basis van de previews lijken de gevechten een stuk langzamer te zijn, met een mogelijke nadruk op grinden, wat ver verwijderd is van de Batman: Arkham-games.

Vaardigheden spelen een sleutelrol in gevechten en zijn gemakkelijk te onderscheiden van elk personage. Batgirl staat bijvoorbeeld het dichtst bij haar mentor, met een op stealth gebaseerde benadering van conflicten, terwijl ze is uitgerust met batarangs, bat-claws en glide-aanvallen. Nightwing brengt zijn turnvaardigheden in het spel en laat vijanden van grote afstanden vallen.

Robin heeft een holografische afleiding die hij naar beneden kan gooien om wat warmte van zich af te werpen, terwijl de meedogenloze Red Hood zijn eigen unieke gevoel van “rechtvaardigheid” oplegt door vijanden regelrecht neer te schieten. De ontwikkelaars hebben nooit bevestigd of dat rubberen kogels zijn, of dat de gemartelde Jason Todd doorgaat met zijn “dood alle criminelen” regel. Hoe dan ook, spannende dingen. Op dat pad van wraak zullen spelers hun personages upgraden, vaardigheden kopen en betere manieren ontdekken om als een team te functioneren – een belangrijk ingrediënt voor coöpsessies.

In zekere zin is de wereld van Gotham Knights vergelijkbaar met Batman: Arkham Origins, waar zowel de politie als criminelen dienen als vijandige entiteiten. Game director Geoff Ellenor sprak met IGN over het wereldaspect: “De politie mag je niet, de burgers mogen je niet en er heerst chaos in de stad. En als een held of de helden die je speelt gewond zijn, ze missen Batman, ze kunnen niet helemaal met elkaar opschieten. En na verloop van tijd evolueert de toon omdat je grote bedreigingen voor de stad identificeert. Je ontdekt tot op zekere hoogte wat er zich onder de oppervlakte in Gotham afspeelt, en je bouwt gaandeweg het vertrouwen van de burgers op.”

A Plague Tale Requiem Review: aangrijpende verhalende en gedenkwaardige personages

gotham ridders moeten rode kap rode kap kennen

Red Hood lijkt een hybride speelstijl te hebben, gericht op afstandsaanvallen en man-tegen-man-gevechten
Fotocredit: WB Games Montréal

In tegenstelling tot 90 procent van de open-wereldgames met een wisselende dag- en nachtcyclus, speelt Gotham Knights zich alleen af ​​op ‘opeenvolgende’ nachten. Overdag zitten onze burgerwachten opgesloten in de toren van operaties van het Belfort, om de volgende zaak in kaart te brengen, aanwijzingen te verbinden, kleine karakterverhalen te ontdekken en hun uiterlijk aan te passen. Dit dient in wezen als de centrale hub en zou de enige keer zijn dat u daglicht ziet. Zodra je de toren verlaat, gaat de zon onder en kun je weer door de stad cruisen en op criminelen jagen. De wereld is jouw oester.

Gotham Knights herzien embargo

Op het moment van publicatie waren er geen beoordelingen beschikbaar. Volgens een onbevestigd prikbord op het gameforum zullen de eerste recensies voor Gotham Knights ergens donderdag beschikbaar zijn.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.