Gotham Knights pc-systeemvereisten, lanceringstijd onthuld

0

De door Gotham Knights aanbevolen systeemvereisten voor pc’s zijn eindelijk bekend. Een dag voor de lancering onthulde ontwikkelaar WB Games Montréal de systeemvereisten voor het uitvoeren van de aankomende superheld open-world RPG. En het is superveeleisend – smekend om een ​​Nvidia RTX 2070 grafische kaart om het spel op full-HD 1080p met 60 fps te spelen. Bovendien bevestigde de studio ook de ontgrendelingstijd voor Gotham Knights, vanaf 12.00 uur middernacht lokale tijd, op PS5 en Xbox Series S/X. Ondertussen wordt de pc-versie later gelanceerd om 22.30 uur IST in India / 10.00 uur PT in de VS.

Vorige week onthulde WB Games Montréal de minimale pc-systeemvereisten om Gotham Knights op de laagste instellingen te laten draaien, die nog steeds aan de zwaardere kant leunt. Daarna bevestigde uitvoerend producent Fleur Marty op de officiële Discord van de game dat Gotham Knights zal worden vergrendeld op 30 fps op de huidige generatie PS5 en Xbox Series S/X. In tegenstelling tot de meeste moderne consolepoorten, bevat de game geen schakelaar voor de prestatiemodus, die vloeiende frames mogelijk maakt ten koste van verminderde grafische getrouwheid.

Alles wat u moet weten over Gotham Knights

“Vanwege de soorten functies die we in onze game hebben, zoals het bieden van een volledig ongebonden coöpervaring in onze zeer gedetailleerde open wereld, is het niet zo eenvoudig als het verlagen van de resolutie en het verkrijgen van een hogere FPS”, zegt Marty. Deze update komt nadat de studio ook het werk aan de laatste generatie PS4- en Xbox One-versies heeft geannuleerd, in de hoop “spelers de best mogelijke gameplay-ervaring te bieden”.

Hier zijn de volledige pc-vereisten van Gotham Knights —

Gotham Knights pc-systeemvereisten

De lijst met pc-systeemvereisten is afkomstig van WB Games Montréal, met als algemene vereisten Windows 10 64-bits besturingssysteem, DirectX 12 en 45 GB opslagruimte.

Gotham Knights minimale pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i5-9600K of AMD Ryzen 5 3600
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1660 Ti of AMD Radeon RX 590
  • Werkgeheugen: 8GB
  • Resolutie: 1.920×1.080 bij 60 fps, bij de laagste instellingen

Gotham Knights aanbevolen pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i7-10700K of AMD Ryzen 5 5600X
  • Grafische kaart (GPU): GeForce RTX 2070 of AMD Radeon RX 5700 XT
  • Werkgeheugen: 16GB
  • Resolutie: 1.920×1.080 bij 60 fps, bij hoge instellingen

Gotham Knights ontgrendelen tijd

De releasedatum en -tijd van Gotham Knights zijn vastgesteld op 21 oktober, om 00.00 uur middernacht lokale tijd, voor PS5 en Xbox Series S/X. Op pc komt Gotham Knights later uit om 22.30 uur IST in India / 10.00 uur PT in de VS.

Gotham Knights, ontwikkeld door WB Games Montréal, speelt zich af in de onmiddellijke nasleep van de dood van Bruce Wayne/Batman en geeft zijn goed opgeleide studenten, ook wel de Bat-Family genoemd, de opdracht om de orde in de stad te herstellen. Spelers kunnen kiezen tussen Batgirl, Robin, Nightwing en de Red Hood en gaan op onderzoeksreis, terwijl ze oog in oog komen te staan ​​met het raadselachtige Court of Owls. Een geheime organisatie die toezicht houdt op snode activiteiten in Gotham City en ninja-achtige voetsoldaten genaamd Talons uitzendt om iedereen te neutraliseren die hen probeert te ontmaskeren.

Je kunt de Gotham Knights-campagne spelen in solo- of coöpmodi voor twee spelers, gebruikmakend van het nieuwe RPG-achtige levelsysteem dat sterk afhankelijk is van XP-voortgang. Het beruchte free-flow-gevecht, dat doet denken aan de Batman: Arkham-games, lijkt te zijn gedumpt en introduceert nu nieuwe elementaire vaardigheden die zijn afgestemd op de kennis van elk personage.

Gotham Knights wordt op 21 oktober om 00.00 uur gelanceerd op pc en om 22.30 uur IST op PS5 en Xbox Series S/X. De game kan overal worden gereserveerd, inclusief Steam en Epic Games Store voor pc, PlayStation Store en Xbox Store.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.