Fortnite – Officiële ‘Fracture’ Chapter 3 Finale Event Teaser-trailer

0

Bekijk de Fortnite ‘Fracture’ teaser-trailer voor het finale-evenement van Chapter 3 van het populaire Battle Royale. Fracture is een eenmalig in-game evenement dat begint op 3 december om 13.00 uur PT/ 16.00 uur ET/ 21.00 uur GMT/ 4 december om 8.00 uur AEDT. Groepen van maximaal vier spelers kunnen samen instappen en de afspeellijst wordt 30 minuten voordat het evenement begint geopend.

Om de finale van Chapter 3 te herdenken, ontvangen alle spelers die van 2 december tot 4 december inloggen bij Fortnite de Toasty Roast Emote.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.